Ankaralılar dikkat! Ailecek yapabileceğiniz turistik tren yolculuğu için bilet satışları başladı

Kültürel ve doğa güzellikleri ile dolu bir yolculuğa çıkmak isteyen kişiler için duyurulan Ankara - Tatvan yolculuğu için bilet satışlarının başladığı ifade edildi.

Ankaralılar dikkat! Ailecek yapabileceğiniz turistik tren yolculuğu için bilet satışları başladı

Bundan kısa bir zaman önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda Turistik Doğu Ekspresi için Ankara'dan yola çıkan yeni iki güzergahın eklendiği belirtilmişti. Konu ile ilgili bugün gelen yeni bir bilgi ile birlikte bu güzergahların ilkinin biletleri satışa çıktı.

BAKANLIK ANKARA - TATVAN GÜZERGAHINI DUYURMUŞTU!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı İbrahim Uraloğlu tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarda "Seyahatsever gezgin vatandaşlarımıza yepyeni iki rota daha sunuyoruz. Ankara ile Diyarbakır arasında Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni, Ankara ile Tatvan arasında ise Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak. Turistik trenler, ev konforunda seyahat olanağı sağlayan 9 yataklı vagon ile yemekli vagondan oluşacak" şeklinde açıklamalara yer verilmişti.

Ankaralılar dikkat! Ailecek yapabileceğiniz turistik tren yolculuğu için bilet satışları başladı

Açıklamalarda belirtilen Ankara - Tatvan güzergahı hakkında aktarılan son bilgiye göre de bugün itibariyle satış işlemlerinin başladığı ifade edildi.

ANKARA TATVAN YOLCULUĞU İÇİN BİLET SATIŞLARI BUGÜN BAŞLADI!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen bu yolculuğa ilişkin aktarılan bilgilere göre bugün itibariyle TCDD tarafından bilet satışları başladı.

Her ne kadar bilet satışları bugün başlasa da ilk yolculuğun ilk olarak 19 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirileceği belirtildi.

ANKARA - TATVAN YOLCULUĞU BİLETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden kişilerin oldukça kolay bir şekilde bilet satın alarak yolculuk yapabileceği ifade edildi.

Ankaralılar dikkat! Ailecek yapabileceğiniz turistik tren yolculuğu için bilet satışları başladı - Resim : 2

KÜLTÜR YOLCULUĞU İÇİN GÜZERGAHLAR BELİRLENDİ!

Oldukça keyifli bir kültür ve doğa güzellikleri barındıran bu yolculuk hakkında güzergahların da belirlendiği öğrenildi. Bu çerçevede Bakan Uraloğlu tarafından yapılan açıklamalarda belirlendi. Bu açıklamalar çerçevesinde Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni ise Ankara'dan 17 Nisan Çarşamba günü saat 15.55'te, Tatvan'dan ise 19 Nisan Cuma günü 06.35'te hareket edecek. Ankara-Tatvan seferinde Elazığ'da 4 saat, Tatvan-Ankara seferinde Palu'da 3 saat, Elazığ'da 4 saat ve Kayseri'de 3 saatlik turizm amaçlı duruş yapılacağı öğrenildi.

Yolculukların ilerleyen tarihleri ve fiyatları hakkında da TCDD üzerinden ulaşılabileceği belirtildi.

SONRAKİ HABER