Ankaralılar burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz! Bu sergiyi görmeniz için son 48 saat hemen uğrayın!

Başkent Ankara'da birbirinden farklı etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'daki kültür sanat etkinliklerine olan ilgi sürerken kentte yeni bir etkinlik programına daha imza attığı öğrenildi. Ankaralıların mutlaka görmesi gereken o sergiye dair merak edilenleri derledik.

Ankaralılar burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz! Bu sergiyi görmeniz için son 48 saat hemen uğrayın!

Başkent halkının sanat ve kültür etkinliklerine olan yoğun ilgisi devam ederken kentteki bu tür etkinliklere ilişkin takvimlerde yakından takip ediliyor. Ankara'da düzenlenen sanatsal etkinliklere katılım sağlamak isteyen vatandaşların araştırmaları devam ederken kentte yeni bir sergi açıldığı öğrenildi.

Başkent Ankara'da düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi devam ederken kentte bu kez Yeşilay Danışmanlık Merkezinde (YEDAM) destek alan danışanlar tarafından hazırlanan "YEDAM Atölye Sergisi" açıldığı bildirildi.

YEDAM ATÖLYE SERGİSİ ANKARALILARLA BULUŞTU

Bağımlılıklara dikkat çekmek amacıyla Ankara Tren Garı'nda açılan "YEDAM Atölye Sergisi", danışanların atölyelerde tasarladıkları tablolar ve el sanatları ürünleri yer aldı. Sergiye ilişkin bilgi veren Yeşilay Ankara Şube Başkanı Sevilay Arslan, halk eğitim merkezleriyle işbirliği yaparak spor, müzik ve resim atölyeleri kurduklarını, bu atölyelerde danışanların boş zamanlarını etkili şekilde geçirmesini istediklerini kaydetti.

Ankaralılar burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz! Bu sergiyi görmeniz için son 48 saat hemen uğrayın!
Danışanların bağımlılığa iten sebeplerden uzaklaşmalarını sağlarken bir yandan da el becerilerini geliştirmelerini amaçladıklarını dile getiren Yeşilay Ankara Şube Başkanı Arslan, 2015 yılından beri sergiye hazırlandıklarını anlattı.

Ankaralılar burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz! Bu sergiyi görmeniz için son 48 saat hemen uğrayın! - Resim : 2

27 OCAK'A KADAR ANKARA TREN GARI'NDA SERGİLENECEK

Sergiye katılımın yoğun olduğunu, resimler arasından 200 eseri seçebildiklerini aktaran Yeşilay Ankara Şube Başkanı Arslan, "Kültür ve Turizm Bakanlığı da bize çok destek verdi. Serginin daha görünür olması için Tren Garı'nı seçtik. Eserlerimiz bundan sonra farklı yerlerde sergilenmeye devam edecek." dedi.

Ankaralılar burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz! Bu sergiyi görmeniz için son 48 saat hemen uğrayın! - Resim : 3

Sergi, 27 Ocak'a kadar gezilebilecek. Söz konusu sergiyi gezerek farkındalık edinmek isteyen vatandaşların 27 Ocak Cuma gününe kadar Ankara Tren Garı'na gidebileceği belirtildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER