Ankaralılar buraya akın ediyor! Piknik yapacakların vazgeçilmez mekanlarından oldu!

Ankara’da yaşayan vatandaşlar, havaların ısınmasıyla beraber piknik yerlerine giderek, doğa ile iç içe zaman geçiriyor.

Ankaralılar buraya akın ediyor! Piknik yapacakların vazgeçilmez mekanlarından oldu!

Ankaralılar, yaz aylarının gelmesiyle daha çok aktivite yapmak için yeni yerler arayışına girdi. Kösrelik Mesire alanı, Başkent Ankara’da piknik yapmak için tercih edilen gözde mekanlardan biri olarak ön plana çıkıyor.

Yaz aylarının gelmesiyle Ankara’da çeşitli aktiviteler yapmak isteyen vatandaşlar, mesire alanlarını araştırıyor. Ankara’da merkeze oldukça yakın bir mesafede bulunan Kösrelik Mesire alanı, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Ankaralılar buraya akın ediyor! Piknik yapacakların vazgeçilmez mekanlarından oldu!

ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER YAPABİLİRSİNİZ

Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kösrelik Mesire Alanı, Ankaralılar tarafından beğenilen mekanlardan biri oldu. Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Bağlum sınırları içerisinde bulunan Kösrelik Mesire Alanında çeşitli aktiviteler yapabilir, doğa ile iç içe zaman geçirebilirsiniz.

Ankaralılar buraya akın ediyor! Piknik yapacakların vazgeçilmez mekanlarından oldu! - Resim : 2

Bağlum sınırları içerisinde bulunan bu yerde piknik ve mangal alanları, çocuk oyun alanları, kamp alanı, balık tutma iskeleleri, bisiklet ve yürüyüş yolu, salıncak, kafeterya ve daha birçok sosyal tesis bulunuyor. Yaz aylarında özellikle hafta sonları ve akşam saatlerinde Ankaralılar buraya akın ediyor.

Ankaralılar buraya akın ediyor! Piknik yapacakların vazgeçilmez mekanlarından oldu! - Resim : 3

Başkentlilerin, keyifli ve huzurlu vakit geçirebileceği oksijen dolu bu doğal ortamda şehrin gürültüsünden uzakta sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER