Ankaralılar bu hizmetten tamamen ücretsiz yararlanıyor! Toplu taşımada parkta bahçede çok işinize yarayacak

Başkent Ankara'da belediyeler tarafından vatandaşlara sunulan pek çok ücretsiz hizmet bulunuyor. Belediyelerin hizmetleri vatandaşların yakın takibinde yer alırken kentte ücretsiz faydalanabilecekleri bazı hizmetler hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorlar. Bu çerçevede Ankaralıların ücretsiz olarak hizmetlerine sunulan ve özellikle gençlerin rağbet göstereceği bir hizmeti daha Haberankara.com okurları için derledik.

Ankaralılar bu hizmetten tamamen ücretsiz yararlanıyor! Toplu taşımada parkta bahçede çok işinize yarayacak

Vatandaşlar kentlerdeki ücretsiz hizmetlerden yararlanmak üzere araştırmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede belediyeler de sundukları hizmetlere ilişkin vatandaşları bilgilendirmeye devam ederken Ankara'da tüm vatandaşlara ücretsiz olarak sunulan bir hizmeti detaylandırdık.

Günümüzün gelişen teknolojisi ile birlikte internete duyulan ihtiyaç her an artarken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kent halkına ücretsiz internet erişimi imkanı sundu. ABB sosyal belediyecilik anlayışı ile yeni projelere imza atmaya devam ediyor. ABB'nin yürüttüğü sosyal belediyecilik anlayışı ile kentin eksik ve ihtiyaçları doğrultusunda projeler de geliştirilmeye devam ederken bir yandan da kesintisiz iletişimi sağlamak üzere belediyeye ait otobüsler ve meydan parklarında ücretsiz Wi-Fi hizmeti veriyor.

ANKARA'DA ÜCRETSİZ İNTERNETİN KEYFİ SÜRÜLÜYOR

ABB, kent halkını 'akıllı kent' uygulamalarıyla buluşturmaya devam ederken EGO Genel Müdürlüğü tarafından 2022 yılında başlatılan 'Otobüslerde Ücretsiz Wİ-Fİ' hizmeti bin 850 otobüste kullanılabiliyor.

Ankaralılar bu hizmetten tamamen ücretsiz yararlanıyor! Toplu taşımada parkta bahçede çok işinize yarayacak

Bunun yanı sıra meydan parkalarında da ücretsiz internet hizmeti sunuldu. Bu uygulamada başkentlilerden ilgi görmeye devam ediyor. Teknolojik yenilikleri kent genelinde hayata geçirmeye devam ABB, vatandaşların meydanlar ve parklarda kullandığı ücretsiz internetin kesintisiz olarak devam etmesi amacıyla Wİ-Fİ projesi hayata geçirildi.

Ankaralılar bu hizmetten tamamen ücretsiz yararlanıyor! Toplu taşımada parkta bahçede çok işinize yarayacak - Resim : 2

Ankaralı vatandaşların kullandıkları ücretsiz internet sorunsuz ve kesintisiz hizmet vermeye devam ederken bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların öncelikle kayıt olma işlemini gerçekleştirip sonrasında ise telefon numarası ve şifreyle giriş yapmaları gerekiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER