Ankaralılar bu destek sadece sizin için! Yüzde 90’ı hibe başvurular başladı kaçırmayın

Ankara'da ihtiyaç sahipleri için verilen çeşitli destekler bulunuyor. Genç, yaşlı, çiftçi, öğrenci ayırt etmeksizin pek çok kalemde Ankaralılar desteklenirken bu kez yüzde 90'ı hibe olan bir yeni destek duyurusu daha yapıldı.

Ankaralılar bu destek sadece sizin için! Yüzde 90’ı hibe başvurular başladı kaçırmayın

Başkent Ankara'da vatandaşlara yönelik sürdürülen destekler devam ediyor. Ankara'da yapılan desteklere ilişkin merak edilenler artarken söz konusu destekler de her geçen gün artıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkent Ankara'nın tarımsal potansiyelini geliştirmek ve yerli üreticilere ekonomik destek olmak için çalışmalarına devam ederken yeni bir destek açıklamasına yer verdi.

ABB Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 2024 yılının yüzde 90’ı hibeli ilk nohut tohumu desteği için başvuru sürecini başlattıklarını duyurdu. ABB Başkanı Mansur Yavaş, destek sürecinin başladığını sosyal medya hesaplarından duyurdu. ABB Başkanı Yavaş, söz konusu desteğin başlaması ile ilgili olarak “Başkentli Üreticilere Nohut Tohumu Desteği için başvuru süreci başlıyor” diyerek duyurdu.

ANKARA'DA 2024 YILININ İLK NOHUT TOHUMU DESTEĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI

ABB, üretime ve üreticiye olan desteklerini sürdürüyor. ABB tarafından yapılan desteklere bir yenisi daha eklenirken 2024 yılında da üreticilere nohut tohumu desteği için başvuru sürecinin başladığı bildirildi.

Ankaralılar bu destek sadece sizin için! Yüzde 90’ı hibe başvurular başladı kaçırmayın

Tarımda stratejik bir öneme sahip olan ve ekonomik değeri yüksek ürünler arasında bulunan nohut tohumu desteğinden şartları karşılayan yerli üreticiler faydalanacak.

Ankaralılar bu destek sadece sizin için! Yüzde 90’ı hibe başvurular başladı kaçırmayın - Resim : 2

Hibeli nohut tohumu desteği çiftçilerin Başkent Çiftçi Kartı’na yatırılacağı ve ABB’nin anlaşma yaptığı tohum bayilerinden temin edilebileceği kaydedildi.

Ankaralılar bu destek sadece sizin için! Yüzde 90’ı hibe başvurular başladı kaçırmayın - Resim : 3

Yüzde 90’ı hibe olan nohut desteğinden faydalanmak isteyen üreticilerin 24 Şubat 2024 ile 10 Mart 2024 tarihleri arasında ‘’https://baskenttarim.ankara.bel.tr/'' adresi üzerinden başvuru yapabilecekleri bildirildi.

Haberankara.com

Kaynak: Azra KOÇAK
SONRAKİ HABER