Ankaralılar balığa doyacak! Yüzlerce kilo hamsi ücretsiz dağıtılacak

Ülke genelinde çeşitli dönemlerde çeşitli yerlerde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlara özel sürprizler yapılıyor. Son olarak alınan bilgiye göre Ankara'da yüzlerce kilo ücretsiz hamsi dağıtılacağı öğrenildi.

Ankaralılar balığa doyacak! Yüzlerce kilo hamsi ücretsiz dağıtılacak

Vatandaşların günümüzde en çok sevdiği gıdalar arasında balık alıyor. Av yasaklarının kalkmasının ardından balıkçıların denizlere açılarak avladığı balıklar ülkenin dört bir yanında vatandaşların sofralarına geliyor.

BAŞKENTLİLERİ SEVİNDİREN HABER

Özellikle Karadeniz bölgesi ile özdeşleşen balık çeşitlerinden olan Hamsi, Ankaralıların da severek tükettiği besinler arasında geliyor. Bu kapsamda Ankaralılar için sevindirici bir haber geldi. Ankara'nın Keçiören ilçesinde 1 ton hamsinin vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacağı açıklandı. Haberin öğrenilmesinin ardından vatandaşlar söz konusu olayın detaylarını araştırma yapmaya başladı.

Ankaralılar balığa doyacak! Yüzlerce kilo hamsi ücretsiz dağıtılacak

Yapılan araştırma sonucunda söz konusu hamsi dağıtımının hangi sebeple yapılacağı öğrenildi. Ankaralıların öğrendiği andan itibaren merakla araştırma yaptığı ücretsiz hamsi dağıtımının bir festival kapsamında olacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre yarın Ankara'nın Keçiören ilçesinde gerçekleşecek bir festival kapsamında olacak.

ANKARALILAR HAMSİYE DOYACAK

Uzun bir dönemdir ilçede gerçekleşen etkinlik kapsamında ülkemizin en çok ilgi çeken ve her sene turist akınına uğrayan bölgesi olan Karadeniz kültürü Ankaralılar ile buluşturulacak. Ankara halkının yoğun ilgi göstermesinin beklenildiği etkinlik yarın başlayacak ve 3 Mart'a kadar sürecek. Karadeniz bölgesine özgü eğlence ve programların düzenleneceği festivalde 1 ton hamsi ikramı yapılacak. Ankaralılar söz konusu etkinlik boyunca ücretsiz hamsi yiyerek eğlence dolu anlar yaşayacak.

Karadeniz Hamsi Festivalinin bu senede diğer yıllar gibi dolu dolu geçmesi bekleniyor. Söz konusu organizasyonun önümüzdeki yıllarda da devam etmesi ön görülüyor.

SONRAKİ HABER