Ankaralılar aman dikkat! Kış resmen geri döndü, sıcaklıklar sıfırın altına iniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre Ankara için dün ve bugün etkisini gösteren kar yağışının ardından bu hafta da sıcaklıkların eksi derecelere ulaşacağı belirtildi.

Ankaralılar aman dikkat! Kış resmen geri döndü, sıcaklıklar sıfırın altına iniyor

Dün akşam saatlerinde başlayan ve bugün de devam eden kar yağışının ardından vatandaşlar tarafından haftanın ilerleyen günlerinde kar yağışının devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Ankaralı vatandaşlar için sabah saatlerinde kar manzarasının görülmesi sonucunda yağışların hangi güne kadar devam edeceği açıklandı.

BU HAFTA ANKARA'DA SICAKLIKLAR YENİDEN EKSİ DERECEYE DÜŞECEK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre Ankara'da dün akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışının ne zamana kadar devam edeceği belli oldu. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda önümüzdeki 5 gün için havaların günlük olarak ulaşacağı dereceler şu şekilde verildi.

Ankaralılar aman dikkat! Kış resmen geri döndü, sıcaklıklar sıfırın altına iniyor

22 Mart Cuma = -1 Derece, Kar Yağışlı

23 Mart Cumartesi = -2 Derece, Çok Bulutlu

24 Mart Pazar = 0 Derece, Parçalı Bulutlu

25 Mart Pazartesi = 2 Derece, Yağmurlu

26 Mart Salı = 0 Derece, Çok Bulutlu

SOĞUK HAVALAR GERİ DÖNDÜ!

Her ne kadar geçtiğimiz haftalarda hava sıcaklıklarının yükseldiği görülse de dün akşam saatlerinden itibaren sıcaklıkların yeniden düştüğü gözlemlendi. Bu çerçevede yayımlanan hava tahminine göre Cumartesi gününe kadar eksi 2 dereceleri gören havaların hakim olacağı belirlendi. Bununla birlikte yarın yanı Cuma günü de kar yağışının yeniden devam edeceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER