Ankaralılar akaryakıt istasyonlarına koşuyor! Akaryakıt fiyatlarına zam için tarih verildi

Türkiye tarihinin en pahalı akaryakıt kullandığı günlerini geçirmeye devam ediyor. Son olarak bir zam daha geleceği haberi sonrasında araç sahipleri benzin istasyonlarına gitmeye başladı.

Ankaralılar akaryakıt istasyonlarına koşuyor! Akaryakıt fiyatlarına zam için tarih verildi

Araç sahipleri peş peşe gelen zamların ardından bir olumsuz haber daha aldı. Edinilen bilgiye göre benzin ve motorine bir güncelleme daha gelecek.

BİR ZAM HABERİ DAHA GELDİ

Vatandaşların artan fiyatların ardından tepkilerini bir kez daha dile getirdiği öğrenilirken ne kadarlık bir tutarda zam geleceği de belli oldu. Ankara'da yaşayan vatandaşları da yakından ilgilendiren akaryakıt zammının bir kaç gün sonra devreye gireceği öğrenildi. Zamdan etkilenmek istemeyen vatandaşlarında haberin ardından depolarını doldurmak için akaryakıt istasyonlarına gitmesi bekleniyor.

Alınan bilgiye göre söz konusu akaryakıt fiyat artışı 21 Mart gecesi gerçekleşecek. Zam benzin ve motorine gelecek. LPG ile ilgili şu an için bir açıklama bulunmuyor fakat ilerleyen günlerde LPG içinde yeni bir bilginin gelmesi bekleniyor.

AKARYAKIT FİYATLARINA GELECEK YENİ ZAMMIN MİKTARI BELLİ OLDU

21 Mart gecesi gerçekleşecek zammın benzine 1.50 TL, Motorine ise 1.30 TL olacağı öğrenildi. Söz konusu zammın ardından sıklıkla yaşanan bu durumun kendilerini mağdur ettiğini ifade eden başta ulaşım sektörü çalışanları olmak üzere vatandaşların nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

Vatandaşlar arasından genel kanı ise bu fiyatın uzun süreli gitmeyeceği ve yeni bir güncellemenin yakın zamanda yaşanacağı şeklinde oldu. İlgili kurumlar tarafından yaşanacak yeni fiyat değişiklikleri hakkında açıklamalar yapılıyor.

SONRAKİ HABER