Ankaralılar 11 Mart tarihinden itibaren daha ucuza alacak! Ramazan ayı boyunca kırmızı et indirimli satılacak

Ramazan ayında artan gıda fiyatları nedeniyle bütçe dengesini sağlamakta zorlanan vatandaşlar, uygun fiyatlı satışlara yöneldi. Ankara'da Ramazan ayına özel indirimli kırmızı et ve kıyma satışı yapılacağı bildirilirken detaylar da belli oldu.

Ankaralılar 11 Mart tarihinden itibaren daha ucuza alacak! Ramazan ayı boyunca kırmızı et indirimli satılacak

Ramazan ayı öncesinde gıda fiyatlarında yaşanan artış vatandaşların dikkatini çekerken fiyatların durulması için talepler de art arda gelmişti. Bakanlıklar gıda denetimlerini artırırken özellikle kırmızı et fiyatlarına zam gelmesi de yetkilileri harekete geçirdi.

Ramazan ayında gıda fiyatlarının denetim altına alınması için birbirinden farklı önlemler alınırken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de kentte uygun fiyatlı kırmızı et satış atağı başlattı.

ANKARA'DA UYGUN FİYATLI KIRMIZI ET VE KIYMA SATILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, zorlu ekonomik koşullarda kent halkının yanında olmaya devam edeceklerini açıklayarak önemli bir duyuruda bulundu.

Ankaralılar 11 Mart tarihinden itibaren daha ucuza alacak! Ramazan ayı boyunca kırmızı et indirimli satılacak

Ankara’daki üretici kooperatiflerinden temin edilen yüzde yüz yerli besi hayvanlarının et ve kıyma ürünleri 11 Mart Pazartesi 2024 tarihinden itibaren Ramazan Ayı boyunca Başkent Market Şubelerinin kasap reyonlarında uygun fiyattan satışa sunulacak.

Ankaralılar 11 Mart tarihinden itibaren daha ucuza alacak! Ramazan ayı boyunca kırmızı et indirimli satılacak - Resim : 2

ABB Halk Ekmek Fabrikası bünyesinde hizmet veren Başkent Marketlerde Ramazan ayı boyunca uygun fiyatlı et ve kıyma satışı 11 Mart tarihi saat 10.00-17.00 saatleri arasında yapılacak. Başkent Kart ve kredi kartının geçerli olduğu satışlarda ürün kilogram fiyatları ise şöyle:

Kıyma: 369 TL,

Kuşbaşı: 379 TL,

Dana Sucuk: 309 TL

Ankaralılar 11 Mart tarihinden itibaren daha ucuza alacak! Ramazan ayı boyunca kırmızı et indirimli satılacak - Resim : 3

GİMAT, Batıkent, Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ, Kızılay, Mamak/Şafaktepe ve Etimesgut Başkent Market Şubeleri, Ramazan ayına özel olarak saat 10.00- 17.00 arasında satış yapacak.

Ankaralılar 11 Mart tarihinden itibaren daha ucuza alacak! Ramazan ayı boyunca kırmızı et indirimli satılacak - Resim : 4

Ayrıca kesiminden satışına kadar her aşama Halk Ekmek Fabrikasında görevli veterinerlerin kontrolünde gerçekleşecek. Vatandaşlar belirtilen adres ve saatlerde Başkent Kart üzerinden satın alım işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER