Ankaralı sürücüler dikkat! Kontağı kapattıracak zam bu defa benzine geldi

Bugün sürücülerin cebini yakacak bir zam haberi daha duyuruldu! Yapılan açıklamalara göre benzine 1 lira 46 kuruş kadar zam uygulandığı öğrenildi.

Ankaralı sürücüler dikkat! Kontağı kapattıracak zam bu defa benzine geldi

Bu hafta sürücüler için yapılan son dakika açıklamasının ardından LPG ve motorinin ardından benzine de zam geleceği ifade edilmişti. Konu hakkında sektör temsilcilerinden edinilen bu bilgilerin ardından zammın ne kadar olacağı ve ne zaman geleceği hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Bugün ise yapılan son dakika açıklaması ile birlikte benzine 1 lira 46 kuruş kadar zam geldiği öğrenildi. Gelen bu zammın ardından ise 24 Ocak için güncel akaryakıt fiyatları en çok merak edilenler arasında yer aldı.

ANKARALILAR DİKKAT! BENZİNE 1 LİRA 46 KURUŞ ZAM GELDİ!

Brent petrol fiyatları ve ekonomide yaşanan dalgalanmalar nedeni ile en çok zammın yaşandığı ve hareketliliğin görüldüğü sektörlerden biri de akaryakıt sektörü oldu. Yaşanan bu hareketlilik ile birlikte LPG'de (Otogaz) 40 kuruş motorinin litre fiyatında ise 1 lira 15 kuruşluk zam pompaya yansıdı. Zammın ardından LPG'nin litresi 20 lira seviyesini motorin ise 40 TL'yi aştığı görüldü.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre bugün saat 00:00 itibariyle akaryakıta da zam geldiği öğrenildi. Gelen bu zam sonucu Ankaralı sürücüler tarafından da güncel akaryakıt fiyatlarının ne kadar olduğu hakkında merak edilenler artmaya başladı.

24 OCAK GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI BELLİ OLDU!

Gelen bu zamların ardından Ankara ve diğer büyükşehirler için güncel akaryakıt fiyatları da vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler arasında yer aldı. Konu hakkında yapılan açıklamalara göre Ankara başta olmak üzere zam sonrasında güncel fiyatlar şu şekilde verildi;

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara benzin fiyatı = 39,00 TL
Ankara motorin fiyatı = 40,89 TL
Ankara LPG fiyatı (Otogaz) = 20,29 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul benzin fiyatı = 38,37 TL
İstanbul motorin fiyatı = 40,23 TL
İstanbul LPG fiyatı (Otogaz) = 19,85 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul benzin fiyatı = 38,28 TL
İstanbul motorin fiyatı = 40,13 TL
İstanbul LPG fiyatı (Otogaz) = 20,11 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir benzin fiyatı = 39,22 TL
İzmir motorin fiyatı = 41,11 TL
İzmir LPG fiyatı (Otogaz) = 20,32 TL

Uygulanan bu zamların ardından güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları yukarıdaki gibiydi.

SONRAKİ HABER