Ankaralı emeklilere müjde gibi haber! Seyyanen zam hakkında kritik açıklama

Ankara'da ve ülkenin genelinde en çok merak edilen konuların başında emeklilere yönelik yeni bir zam yapılıp yapılmayacağı konusu yer alıyor. Söz konusu durum ile ilgili yeni bir seyyanen zam açıklaması yapıldı.

Ankaralı emeklilere müjde gibi haber! Seyyanen zam hakkında kritik açıklama

Yıl başında emekli maaşlarına yapılan zamların hemen ardından gelen zamlar ve artan enflasyon rakamları sonucu kendilerine yapılan zammın eridiğini dile getirmişlerdi.

EMEKLİLERİ UMUTLANDIRAN AÇIKLAMA

Emekli maaşlarına yeniden bir düzenleme isteyen vatandaşlar için umutlandırıcı bir açıklama daha geldi. Söz konusu açıklamanın ardından emekliler yeniden maaşlarının artmasına dair umutlanmaya başladı. Yerel seçim öncesinde bir zam düzenleme gelmesi yönünde vatandaşları umutlandıran açıklama Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş'tan geldi.

Ankaralı emeklilere müjde gibi haber! Seyyanen zam hakkında kritik açıklama

Başuzman Karakaş “Önümüzdeki hafta sonuna kadar olan günler, seyyanen zamla ilgili kritik günler. Seyyanen zamla ilgili her an bir dengeleyici bir zam oranının gündeme gelmesi mümkün” diyerek zam bekleyen vatandaşların umutlarını yeşertti. Emeklilerin umutlarını diri tutmasını sağlayan açıklamasına ek olarak düzenleme beklenilmesinin bırakılması gereken günü de söyleyen SGK Başuzmanı Karakaş “Ancak önümüzdeki hafta pazar gününden sonra iktidardan bu yönde bir adım gelmediği takdirde artık seyyanen zammın gelmeyeceğini söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

EMEKLİLER KENDİLERİNİ MUTLU EDECEK BİR KARAR BEKLİYOR

Emekli vatandaşlar bu kapsamda hükümet yetkililerinden ve konunun muhataplarından bir seyyanen zam açıklaması bekliyor. Enflasyon ve hayat pahalılığının kendilerini çok zorladığını ifade eden emeklileri sevindirecek bir gelişme yaşanıp yaşanmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

SONRAKİ HABER