Ankaralı emeklilere ek zam haberi en güvenilen isimden geldi!

Yılın ilk dönemlerinde 2024 yılında geçerli olacak maaş fiyatlarını öğrenen emekliler gelen zamlardan dolayı maaşlarının kendilerine yetmediğini ifade etmeye başlamıştı. Yıl içinde bir ek zam haberi bekleyen emeklilere müjde verildi.

Ankaralı emeklilere ek zam haberi en güvenilen isimden geldi!

Emeklilere yüzde 49 oranında maaş zammı yapılmasına karşın, üst üste gelen zam haberleri vatandaşlar arasında hoşnutsuzlukla karşılanmıştı. Zam oranının iyi bir oran olduğunu söyleyen emekliler bir çok konuda gelen zamlar sonrasında kendilerine yapılan maaş artışının erdiğini ifade etmişti.

EMEKLİLERİ HEYECANLANDIRAN HABER

Yaşanılan bu durumun ardından bir maaş zammı talebi dile getiren emekliler kendilerine yönelik yapılacak bir açıklamayı beklemeye başlamıştı. Emeklilere bekledikleri haber ünlü SGK Uzmanı Ali Tezel'den geldi. Aydınlık'ta yer alan habere göre Tezel bir zam durumunun olmasını beklediğini ifade etti.

Ali Tezel seçimlere az bir zaman kala bir gelişme yaşanması ile ilgili halen umutlu olduğunu ve emekli maaşlarına yönelik bir düzenleme beklediğini belirtti. Hem emekli ikramiyeler hem de emekli maaşlarında bir artış beklediğini ifade eden Ali Tezel'in açıklamaları sonrasında hükümet kanadından nasıl bir geri dönüş yaşanacağı merak konusu oldu.

GELİŞMELER ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BELLİ OLACAK

Bir çok kişi tarafından emekli maaşlarında bir artış yaşanabileceğine dair açıklamalar yapılırken gözler hükümet kanadından gelecek açıklamaya çevrilmişti. Başka ekonomi konusunda hükümette söz sahibi isimler yaşanacak gelişmelere dair kendilerinden başka kaynaklara itibar edilmemesi gerektiğini vurgulamışlardı. Bu kapsamda emekliler kendilerini mutlu edecek açıklamaları bekliyor.

SONRAKİ HABER