Ankaralı çiftçiye belediye jesti! 865 milyon liralık dev destek çiftinin yüzünü güldürdü

Başkent Ankara'da çeşitli yatırımlar devam ediyor. Ankara'ya yapılan yatırımlar ilgi çekmeye devam ederken bir yandan da vatandaşa verilen destekler deva ediyor. Vatandaşlara verilen destekler hız kesmeden devam ederken uzunca bir süredir çiftçinin yüzünü güldüren desteğe ilişkin açıklamaya yer verildi.

Başkent Ankara'nın tarım potansiyeli değerlendirilmeye devam ediyor. Kente yapılan yatırımlar devam ederken bir yandan yeni destek ödemelerine devam ediliyor. Söz konusu ödemelere ilişkin vatandaşların yakın takibi devam ederken Ankaralı çiftçilere Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından verilen kırsal desteğine rağbet de her geçen gün artıyor.

ABB'nin kentteki çiftçiler için sağladığı kırsal destek paketine olan ilgi her geçen gün artıyor. ‘Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli’ ile farklı çalışmalara imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesinin, yerli üreticilere yönelik başlattığı mazot ve sıvı gübre desteği 5 yıldır üreticiye can suyu oluyor.

ANKARA ÇİFTÇİYE DEV DESTEK

Başkent Ankara'da kırsal kalkınma hamlesi başlatan Ankara Büyükşehir Belediyesi, artan mazot fiyatları nedeniyle yerli üreticilere ekonomik yönden destek olmak amacıyla mazot desteğinde bulunurken bunun yanında sıvı gübre, desteğinde bulunmaya devam ederken ABB Başkanı Mansur Yavaş da bu güne kadar verilen desteklere ilişkin bilançoyu resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) hesabı üzerinden açıkladı.

Ankaralı çiftçiye belediye jesti! 865 milyon liralık dev destek çiftinin yüzünü güldürdü

ABB Başkanı Yavaş, yaptığı videolu paylaşımda ‘’Göreve başladığımızda da dediğimiz gibi, bizim en büyük projemiz Ankara halkını zengin etmek. Türkiye'nin yerel bazda en kapsamlı kırsal desteğini vermenin gururu içerisindeyiz. Toplam 137 bin 243 üreticimize, 865.165.011,04₺ değerinde destekte bulunduk.'' ifadelerine yer verdi. Ankara'da Yerli üretime teşvik etmek amacıyla zaman zaman yeni desteklere dair başvurular da alınmaya devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER