Ankaralı anne babaların canını sıkan zam kasada belli oldu! 350 gramına artık 876 TL ödeyeceksiniz!

2024 yılının gelişi ile beraber zam haberleri de ardı ardına geldi. Yeni yılda pek çok duyurulmaya devam ederken vatandaşlar hangi ürünlere zam geldiğini de araştırmaya devam ediyor. Anne babaların canını sıkan zam sosyal medyada gündem olurken Haberankara.com okurları için yeni zammın detaylarını derledik.

Ankaralı anne babaların canını sıkan zam kasada belli oldu! 350 gramına artık 876 TL ödeyeceksiniz!

Ülkemizde yeni yıl zamları gündemden düşmüyor. 2024 yılında asgari ücrete yapılan zamla beraber memur ve emekli maaşlarına da yapılacak olan zam nedeniyle kalem kalem zamlar fiyatlara yansıtılmaya devam ediyor. Maaş zamlarının yanı sıra gıdadan, giyime, hijyen ürünlerinden kırtasiyeye kadar yeni zamlar da raflarda kendini göstermeye başladı.

Özellikle market raflarındaki zamlar vatandaşların bütçe dengelerini bozarken eczane ürünlerine de zam geldiği öğrenildi. Sosyal medya platformlarında gündem olan zamlara bir yenisi daha eklenirken bu kez anne ve babaların canı sıkıldı. Çocuğu için ek gıda kullanan ebeveynler yeni zamlar beraber yaşadıkları şaşkınlığı sosyal medyada dile getirdi.

ÇOCUĞUNA EK GIDA KULLANANLARA ZAM ŞOKU

Çocuğunun sağlıklı gelişimi için ek gıdaya ihtiyaç duyan anne ve babalar eczane ve marketlerde satılan belirli markaların ek gıdalarını almaya devam ediyor. Aralık ayında 350 gramı 200 lira civarında satılan ek gıdaların ocak ayının ilk haftası itibariyle 876 liraya çıktığı görüldü.

Ankaralı anne babaların canını sıkan zam kasada belli oldu! 350 gramına artık 876 TL ödeyeceksiniz! - Resim : 2

Bir ebeveyn sosyal medya hesabı üzerinden çocuğuna aldığı 6 - 9 ay devam sütü niteliğindeki ek gıdanın 350 gramının 876 TL'ye çıktığını duyurdu.

Ankaralı anne babaların canını sıkan zam kasada belli oldu! 350 gramına artık 876 TL ödeyeceksiniz! - Resim : 3

Söz konusu zamla beraber neredeyse fiyatların iki katına çıktığı görüldü.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER