Ankaralı anne babalar dikkat! Çocuklarınız için unutulmaz 23 Nisan hediyesi duyuruldu

EGO Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden Ankaralı aileler için önemli bir açıklama yaptı. Bu açıklamalarda 23 Nisan için çocuklara güzel bir anı bırakılabileceği belirtildi.

Ankaralı anne babalar dikkat! Çocuklarınız için unutulmaz 23 Nisan hediyesi duyuruldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kısa bir zaman kala Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte çocuklar için hediye fırsatı olduğu belirtildi. Konu ile ilgili gelen duyuruda ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin günün anlam ve önemine ilişkin yapacakları çalışmalarının metro tutamaçlarında sergilenebileceği ifade edildi.

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DUYURDU!

Çocukları için unutulmaz bir anı imkanı sunmak isteyen anne babalar için açıklamalarda bulunan EGO Genel Müdürlüğü konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden şu şekilde duyuru yayımladı;

Ankaralı anne babalar dikkat! Çocuklarınız için unutulmaz 23 Nisan hediyesi duyuruldu

"EGO Genel Müdürlüğünce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, metro tutamaçlarında çocuklarımızın duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri resim ve şiirlere yer verilmesi planlanmaktadır.

İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ilişkin hazırlayacakları şiir ve resimleri Genel Müdürlüğümüze iletmeleri halinde, uygun görülen çalışmalar, metrolarda yer alan tutamaçlarda sergilenecektir.

Çalışmalarını sergilemek isteyen çocuklarımızın, hazırlamış oldukları resim ya da şiirlerini; isim, soy isim, öğrenim durumu ve iletişim bilgileriyle birlikte 15 Nisan 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar mail adresine iletmeleri gerekmektedir."

Yapılan bu açıklamalara göre Ankaralı pek çok anne ve babanın çocuklarının hazırlayacağı şiir ve resim gibi çalışmalarını göndererek unutulmaz bir hediye verebileceği ifade edildi. 15 Nisan Pazartesi günü mesai bitimi son gönderim tarihi olurken, ondan sonra gönderilen çalışmalar ise bu kapsam içerisine dahil edilmemektedir.

SONRAKİ HABER