Ankaralı aileler resmen akın etti! Ankara'da eğlencenin sınırı yok çocuğunu alan hemen gitsin

Başkent Ankara'da yarıyıl tatili olması sebebi ile çocuklu aileler etkinlik araştırması yapıyor. Ankara'da hangi etkinliklere katılabileceklerini araştıran aileler için binlerce vatandaşın akın ettiği bir sirk açıldığı öğrenildi. 5 Şubat'a kadar devam edecek olan sirk gösterilerinin adresi de belli oldu.

Ankaralı aileler resmen akın etti! Ankara'da eğlencenin sınırı yok çocuğunu alan hemen gitsin

Başkent Ankara, birbirinden farklı gezi seçenekleri ile Ankaralıları ve Ankara dışından misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Ankara'da yaşayan vatandaşlar okulların kapalı olması sebebiyle çocukları ile yapabilecekleri etkinlikleri araştırıyor. Ankara'da birbirinden farklı müze ve eğlence merkezi bulunurken eğlence merkezlerinde vakit geçirmek istemeyenler için kentte bir sirk gösterisi düzenlendiği öğrenildi.

Binlerce Ankaralı ailenin akın ettiği hayvansız sirk için adres ve ziyaret takvimi belli olurken çocuğunun sosyalleşmesi ve farklı bir etkinlikle eğlenerek öğrenmesini isteyenler için BAKAP'ta hayvansız sirkin kapılarını ziyaretçilerine açtığı bildirildi. Türkiye’nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı olan BAKAP; “Mucizeler Sirki”ne ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

BAKAP’TA AÇILAN MUCİZELER SİRKİ'NE ANKARALILARDAN YOĞUN İLGİ

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) kente kazandırdığı Türkiye’nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı BAKAP’ta kurulan “Mucizeler Sirki”ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Ankaralı aileler resmen akın etti! Ankara'da eğlencenin sınırı yok çocuğunu alan hemen gitsin

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler; ip cambazından dansa, palyaço oyunundan akrobatik gösterilere kadar pek çok etkinliğin sahne aldığı sirkte eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşıyor.

Ankaralı aileler resmen akın etti! Ankara'da eğlencenin sınırı yok çocuğunu alan hemen gitsin - Resim : 2

Yarıyıl tatiline giren çocuklar için eğlence dolu bir program hazırlayan ABB, hediye gibi bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Isıtmalı dev sirk çadırına kurulan Mucizeler Sirki; çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir arada sunarken interaktif gösterilerle de farklı deneyimler kazandırıyor.

Ankaralı aileler resmen akın etti! Ankara'da eğlencenin sınırı yok çocuğunu alan hemen gitsin - Resim : 3

Soğuk havaya rağmen 7’den 70’e Başkentlileri ücretsiz ağırlayan BAKAP, çocuk sesleriyle dolup taşarken tatilin tadını doya doya çıkaran aileler ve minikler, ABB'ye teşekkürlerini iletti. BAKAP'ta düzenlenecek olan sirke katılım saatleri ise şöyle sıralandı;

Hafta içi birinci gösterim saat 13.00’te ikinci gösterim saat 16.00’da

Hafta sonu birinci gösterim saat 13.00 ‘te ikinci gösterim saat 16.00’da

Hafta sonu üçüncü gösterim saat 19.00’da olacak.

Ankaralı aileler resmen akın etti! Ankara'da eğlencenin sınırı yok çocuğunu alan hemen gitsin - Resim : 4

Öte yandan 22 - 31 Ocak 2024 tarihlerinde üç gösterim halinde sirk gösterisi düzenlenecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER