Ankara'da zammın sonu gelmiyor! Araç sahipleri artık kendisi yapacak

Başkent Ankara'da yeni yılla birlikte yeni zamlarda duyurulmaya başlandı. Asgari ücrete gelen zamla beraber pek çok kalemde fiyat artışı yaşanırken son olarak araç sahiplerini isyan ettirecek bir zam daha duyurulmuş oldu. Ankaralıların takip ettiği zam haberlerine bir yenisi daha eklenirken araç sahipleri için merak edilen zammı derledik.

Ankara'da zammın sonu gelmiyor! Araç sahipleri artık kendisi yapacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 yılında geçerli olacak asgari ücret zammını duyurdu. Asgari ücret zammını 17 bin 2 lira olarak açıklayan Bakan Işıkhan, bu zammın yılda bir kez yapılacağını belirterek işçi ve işverene hayırlı olmasını diledi.

Asgari ücrete gelen zammın ardından açıklanan 6 aylık enflasyon farkı ile memur ve emekli maaş zammı için de ilk hesaplama yapıldı. Konuyla ilgili resmi açıklama beklenirken kalem kalem zamlarda şimdiden sıralandı. Yeni zamlar birbiri ardına gelirken Ankara'da ekmek zammının ardından berber zammı duyuruldu. Söz konusu zamların ardından oto yıkamacıların da ücret tarifelerine zam yaptığı öğrenildi.

ANKARA'DA OTO YIKIMACILAR ÜCRET TARİFELERİNİ GÜNCELLEDİ

Başkent Ankara'da oto yıkamacılar ücret tarifelerini güncelledi. Yeni yılda ücretlerini yukarı çeken oto yıkamacılar, gelen zammın ardından iç dış araba yıkama ücretlerini duyurdu.

Ankara'da zammın sonu gelmiyor! Araç sahipleri artık kendisi yapacak - Resim : 2

Araç sahiplerinin canını sıkan zamlara her geçen gün yenisi eklenirken söz konusu zammın ardından Ankara'da oto yıkamacıların ortalama ücretleri de belli oldu. Buna göre; İç - dış yıkama 300 lira ile 600 lira arasında değişen fiyatlara ulaştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER