Ankara'da yıllardır çözüm bekleyen imar sorunu bitti! Belediye hasretle beklenen tapuları sahiplerine teslim etti

Ülkemizde yaşanan imar sorunları nedeniyle zaman zaman yaşanan mağduriyetlerde basına konu oluyor. Ankara'da da vatandaşın hasretle beklediği bir imar sorunu daha çözüme kavuştu.

Ankara'da yıllardır çözüm bekleyen imar sorunu bitti! Belediye hasretle beklenen tapuları sahiplerine teslim etti

İmar sorunları ile ilgili bazı konular basına yansımaya devam ediyor. Zaman zaman mağduriyetlerini dile getirerek destek isteyen vatandaşlar tapularını almak için beklerken yaşanan sorunların çözüme ulaşması da zaman alabiliyor.

Son olarak Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Yeni Karaköy Mahallesi’nde uzun yıllardır çözüm bekleyen Uygulama İmar Planı ve Parselasyon işlemleri tamamlandı. Pursaklar Belediyesi, vatandaşlara imar tapularını dağıttı.

PURSAKLAR'DA TAPU SEVİNCİ YAŞANDI

Göreve geldiği günden bu yana uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen imar planlarını sonuca ulaştırmak için çaba sarf eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Uygulama İmar Planı ve Parselasyon işlemlerin tamamlanmasının ardından Yeni Karaköy Mahallesindeki vatandaşlara imar tapularını takdim etti.

Ankara'da yıllardır çözüm bekleyen imar sorunu bitti! Belediye hasretle beklenen tapuları sahiplerine teslim etti

‘‘Yeni Karaköy Mahallemizin yıllardır hasret ile beklediği gün’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, vatandaşların heyecanına ve mutluluklarına ortak olmak için bu sevinçli günlerinde yanlarında olmak istediklerini belirtti.

Ankara'da yıllardır çözüm bekleyen imar sorunu bitti! Belediye hasretle beklenen tapuları sahiplerine teslim etti - Resim : 2

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Yeni Karaköy Mahallemizin yıllardır hasret ile beklediği gün. Uygulama İmar Planı ve Parselasyon işlerini tamamlayarak hemşehrilerimizin imar tapularını teslim ettik. Bu özel günde bize en güzel şekilde ev sahipliği yapan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.

Ankara'da yıllardır çözüm bekleyen imar sorunu bitti! Belediye hasretle beklenen tapuları sahiplerine teslim etti - Resim : 3

Hayırlı uğurlu olsun’’ dedi. Başkan Çetin’in mahalle sakinlerine yaptığı konuşmanın ardından hak sahiplerine imar tapuları dağıtıldı. Vatandaşlar ise Başkan Çetin ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER