Ankara'da yaşayan sürücülere uyarı! Bugün trafiğe kapanacak yollar resmen açıklandı

Gün içinde gerçekleşecek etkinlikten dolayı Ankara İl Emniyet Müdürlüğü resmi hesapları üzerinden bir duyuru yayınlayarak kapanacak yolları duyurdu. Sürücülerin kapanacak yollardan geçeceklerse kendilerine alternatif oluşturması gerekiyor.

Ankara'da yaşayan sürücülere uyarı! Bugün trafiğe kapanacak yollar resmen açıklandı

Özellikle 31 Mart Yerel Seçimlerinin yaklaşmasından dolayı Başkent Ankara'da geniş katılımlı etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

Etkinliklerin merkezi bir yerde yapılması ve binlerce insanın katılacağı göz önünde bulundurularak belirli yerlerde yollar kapatılıyor. Bu kapsamda bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü gerçekleşecek etkinlik nedeniyle Ankara'da bazı yolların geçici olarak trafiğe kapanacağını bildirdi.

Ankara'da yaşayan sürücülere uyarı! Bugün trafiğe kapanacak yollar resmen açıklandı

ANKARA SPOR SALONUNDA MHP KURULTAYI GERÇEKLEŞECEK

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 17. Olağan Büyük Kurultayı'nın Ankara Spor Salonunda gerçekleşecek olmasından dolayı yolların kapanacağı öğrenilirken Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;
Cumhuriyet Caddesi’nin Gar Kavşağı ile Baruthane Kavşağı arasında kalan bölümü çift yönlü,
Gar Kavşağı ile Gar Kavşağına bağlanan ve Gar Kavşağından açılan yan varyantların tamamı (alt geçit hariç)
Ulaştırma Kavşağından Gar Kavşağına bağlanan yan varyantın tamamı ve
Gar Kavşaktan Kazım Karabekir Caddesine bağlanan yan varyantın tamamı (üst geçit hariç) trafiğe kapanacağı bildirildi.

SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN YOLLAR KAPANDI

Sabah 7'den itibaren kapanan yollar etkinlik bitimine kadar kapalı olarak tutulacak. Bu durumdan dolayı özellikle bu istikametlerden geçmeyi planlayan Ankaralı şoförlerin kendi iyilikleri için başka rotalardan geçmesi gerekiyor. Geçici olarak başka rotalar üzerinden gidecekleri yerlere varabilecek vatandaşlar, etkinlik ardından eski güzergahlardan ulaşımlarını sürdürebilecekler.

Yeni kapanacak yolları öğrenmek adına Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün takip edilmesinin önemi bir kez daha gözler önüne serildi. Emniyet Genel Müdürlüğü resmi hesapları üzerinden bilgilendirmelerini sürdürüyor.

SONRAKİ HABER