Ankara'da yapılacaklar listesine burayı da ekleyin! Masalda gibi hissedebilirsiniz!

Yaz aylarının gelmesiyle vatandaşlar çeşitli aktivite arayışlarına girdi. Ankara'da kendisini masalda gibi hissetmek isteyenlere müjde!

Ankara'da yapılacaklar listesine burayı da ekleyin! Masalda gibi hissedebilirsiniz!

Ankara'da gezilip görülecek yerler merak ediliyor. Vatandaşlar, farklı ve değişik yerleri ziyaret etmek için mekan yerlerini araştırıyor.

Başkentin gezilip görülecek yerleri araştırılmaya devam edilirken, kentteki yeni mekanlar da vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ankara'da yeni yerler keşfetmek isteyen vatandaşlar için sevindirici haber geldi. Sincan ilçesindeki Harikalar Diyarı Parkı, sizin için eğlenceli ve masalsı bir tercih olabilir.

Ankara'da yapılacaklar listesine burayı da ekleyin! Masalda gibi hissedebilirsiniz!

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan 1 milyon 320 bin metrekarelik kullanım alanıyla ülkemizin ve Avrupa’nın en büyük parklarından biri olan Harikalar Diyarı Parkı, ziyaretçiler tarafından tam not alıyor. Özellikle çocukların büyük ilgisini çeken Harikalar Diyarı Parkı'nda masal kahramanlarının heykelleri bulunuyor. Parkta Nasrettin Hoca, Karagöz ve Hacivat, Red Kit ile Daltonlar, Keloğlan gibi çok sayıda karakterin heykeli var. Parktaki Guliver heykeli ise oldukça büyük boyutlarda tasarlandığı için her gelenin dikkatini çekiyor. Heykelin büyüklüğünü görenler, orada fotoğraf çekinmek istiyor.

Harikalar Diyarı Parkı içerisinde pek çok aktivite gerçekleştirebilirsiniz. Etkinlik olarak zengin ve çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapan Harikalar Diyarı’nda oyuncaklar, kafeler, spor kompleksi, yürüyüş yolları, go kart, lunapark, piknik alanları gibi faaliyetlerin yapılacağı alanlar sizi bekliyor.

Ankara'da yapılacaklar listesine burayı da ekleyin! Masalda gibi hissedebilirsiniz! - Resim : 2

HARİKALAR DİYARI PARKI'NA NASIL GİDİLİR?

Sincan'da bulunan Harikalar Diyarı Parkı'na nasıl gidileceği merak ediliyor. Harikalar Diyarı Parkı'na metro ile rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Metrodan OSB-Törekent hattına binip, Harikalar Diyarı istasyonunda inmeniz gerekir. Özel araç kullanacaklar ise Sincan'a vardıktan sonra tabelaları takip ederek Harikalar Diyarı Parkı'na gidebilir.

Harikalar Diyarı Parkı'nda çok sayıda etkinlik düzenleniyor. Özel işletmelerin gerçekleştirdiği etkinliklere ücret ödeyerek katılım sağlayabilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER