Ankara'da toplu taşıma kullananlara duyuru! EGO otobüs saatlerini değiştirdi

Ankara'da toplu taşıma için yeni düzenlemeler peş peşe devreye girmeye devam ederken EGO sefer saatleri için yeni düzenlemeye gidileceğini resmen duyurdu. İşte detaylar...

Ankara'da toplu taşıma kullananlara duyuru! EGO otobüs saatlerini değiştirdi

Ankara'da toplu taşıma kullananlara duyuru! EGO otobüs saatlerini değiştirdi- Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizde yıkıma neden olan depremin ardından Ankara'nın nüfusu büyük bir hızla artmıştı. Yoğun göç alan Ankara'da toplu taşımada da yeni düzenlemelere gidilmişti.

EGO pek çok yeni sefer koyarken yine mevcut hatlarda da sefer saatlerinde düzenlemelere gitmiş, vatandaşların talepleri doğrultusunda yoğunluk yaşanan hatlarda sefer saatlerini değiştirmişti. Bu düzenlemelere bir yenisi daha eklendi. EGO tarafından yapılan açıklamada vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda 557 Yenikent-Ortapınar TOKİ - İlksan TOKİ - Sıhhıye hattında sefer saatlerinde değişikliğe gidilmiş oldu.

557 YENİKENT-ORTAPINAR TOKİ- İLKSATN TOKİ - SIHHİYE HATTINDA SEFER SAATLERİ DÜZENLENDİ!

EGO resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, 557 Yenikent-Ortapınar TOKİ - İlksan TOKİ - Sıhhıye hattında servis saatlerinde güncelleme yapılmış olup, 09.02.2024 tarihi itibariyle yeni saatlerle toplu taşıma hizmeti verilmeye başlanacaktır. Yeni servis saatleri 09.02.2024 tarihi itibariyle Kuruluşumuz internet sitesinden ve EGO Cepte uygulamasından takip edilebilecektir. Semt sakinlerine önemle duyurulur” denilerek söz konusu düzenlemenin 9 Şubat 2024 tarihi itibariyle devreye girdiği ifade edildi.

Ankara'da toplu taşıma kullananlara duyuru! EGO otobüs saatlerini değiştirdi

Semt sakinleri için yapılan duyuruda yeni saatlerle toplu taşıma hizmeti verileceği açıklanırken bu saatlerin EGO Cepte mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden sorgulanabileceği ifade edildi. Bu hattı kullanan kişiler söz konusu hatta sefer saatlerini uygulamalar üzerinden öğrenerek bu saatlerde toplu taşımayı kullanabilecekler.

SONRAKİ HABER