Ankara'da tekne turu yapılan Sarıyar Kayıkbaşı mest ediyor!

Ankara’da gezilecek yerler listesinde mutlaka olması gereken yerlerden birisi olan Sarıyar Kayıkbaşı Piknik Alanı ziyaretçilere aileleri ile güzel bir gün geçirmeyi vaat ediyor.

Ankara'da tekne turu yapılan Sarıyar Kayıkbaşı mest ediyor!

Ankara’da şehrin gürültüsünden bir an olsun kurtulmak isteyenler kendilerini kentin doğal güzelliklerine atıyorlar. Bu doğal güzellikler açısından oldukça şanslı bir kent olan Ankara’da Sarıyar Kayıkbaşı Piknik Alanı önemli destinasyonlardan birisi olarak gösteriliyor. Burayı aileleri ile ziyaret eden Ankaralılar doğa içerisinde çok güzel bir gün geçirme imkanı buluyorlar. Turistlerin de sık sık ziyaret ettiği bir yer olan Sarıyar Kayıkbaşı Piknik Alanı’nı bilmeyenler bu güzel alan hakkında bilgi edinmek isteyebiliyorlar.

TEKNE TURU YAPILIYOR!

Sarıyar Kayıkbaşı Piknik Alanı Ankara’nın Nallıhan ilçesinde bulunuyor. Burada çok sayıda sosyal imkanı bulmak mümkün oluyor. Burayı ziyaret edenler tekne turu yapabiliyorlar. Yürüyüş yapmak isteyenler için de özel bir imkan bulunurken kamp yapmak veya yüzmek isteyenler için de alternatif aktiviteler yapılabiliyor.

ÇOK SAYIDA İMKAN VAR

Aileleri ile beraber Sarıyar Kayıkbaşı Piknik Alanı’nı ziyaret edenler için çocukların vakit geçirebilecekleri oyun parkları bulunuyor. Piknik alanının içerisinde bir restoran yer alırken buradan yeme-içme ihtiyaçları karşılanabiliyor.

Ankara'da tekne turu yapılan Sarıyar Kayıkbaşı mest ediyor!

CAM TERAS GÖRÜLMEYE DEĞER

Sarıyar Kayıkbaşı Piknik Alanı’nda yapılacak olan bir aktivite de kayık tutu oluyor. Cam terasta ise eşsiz bir manzara bulunuyor. Turistlerin en çok tercih ettikleri aktivite bu cam terasa çıkarak göl manzarasını izlemek olarak biliniyor.

Nallıhan’a 27 kilometre mesafede bulunan Sarıyar Kayıkbaşı Piknik Alanı’nda Hasan Polatkan Barajı’nın doğal güzelliği görülebiliyor. Ankaralılar için hafta sonu tatilinde tercih ettikleri bir yer olan Sarıyar Kayıkbaşı Piknik Alanı özellikle yaz mevsiminde çok sayıda turisti ağırlıyor.

SONRAKİ HABER