Ankara'da tekne turu başladı! Deniz yok ama keyfi var

Ankara'da deniz özlemi çeken kişiler için tekne turu başladı! Gölbaşı tekne turu seferleri yeniden başladı. İşte fiyatı...

Ankara'da tekne turu başladı! Deniz yok ama keyfi var

Sık sık denizi olmadığı yönünde yapılan paylaşımlar ile sosyal medyada yer almaya devam eden Ankara'da tekne turu başladı! Deniz olmasa da deniz keyfi yaşamak isteyen kişiler için Gölbaşı Belediyesi tarafından sunulan tekne turu keyfi için beklenen duyuru yapıldı.

GÖLBAŞI BELEDİYESİ GEZİ TEKNESİ TEKNE TURU ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Ankaralıların en çok özlemini çekmiş oldukları denize alternatif olarak gösterilen Gölbaşı Mogan Gölü aktiviteleri ile göz doldurmaya devam ediyor. Göl kenarında kurulu bulunan parklar ve kahvaltı mekanları göz doldururken göl üzerinde hizmet veren belediyenin tekne turu da yeniden başladı.

Mogan Gölü'nde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle yapılan temizlik çalışmaları sonucunda göl yeniden nefes almaya başlarken göl üzerinde gerçekleştirilen tekne gezileri de yeniden başladı. Yarım saat süren tekne turu için bilet fiyatı 50 TL olarak belirlenirken Pazartesi günleri ise temizlik çalışmaları nedeniyle tekne turuna ara veriliyor.

Bilet ücretleri alanda bulunan kafeteryaya ödenirken Gölbaşı'nı ziyaret eden kişiler Mogan Gölü'nde tekne turu yapmanın yanı sıra Mogan Gölü seyir terasını da ziyaret edebiilyor. Yine Tulumtaş Mağarası ve Hallaçlı Mehmet Ağa Konağı'da Gölbaşı'nı ziyaret eden kişilerin mutlaka uğramaları gereken yerler arasında gösteriliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER