Ankara'da o ilçede yaşayanlar dikkat! Emniyet Genel Müdürlüğü uyardı

Başkent'in geneli olduğu kadar ilçelerini de yakından ilgilendiren açıklamalar yapılabiliyor. Söz konusu açıklamaların erkenden yapılması ile vatandaşların erkenden bilgi sahibi olması amaçlanıyor.

Ankara'da o ilçede yaşayanlar dikkat! Emniyet Genel Müdürlüğü uyardı

Ankara Emniyet Müdürlüğü günün ilk anlarında şehir için önemli bir duyuru yayınladı. Söz konusu duyurunun ne olduğunu araştıran vatandaşların karşısına bir ilçedekiler başta olmak üzere şehir genelindeki vatandaşlara dikkatli olması bilgisi çıktı.

Gelişmenin ardından Ankaralılar Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamanın ne olduğunu araştırmaya başladı. Söz konusu uyarı niteliği taşıyan yazının niteliğinin trafik ile ilgili olduğu ve şehrin önde gelen ilçelerinden birisi özelinde olduğu öğrenildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün resmi irtibat kanalları üzerinden açıklamanın bugünü kapsadığı ve gün içinde geçerli olduğu bilgisine yer verildi.

ANKARA'NIN O İLÇESİNDE TRAFİKTE KISITLAMALAR YAŞANACAK

Yapılan açıklamanın içeriğinde Keçiören ilçesinde bazı yolların trafiğe kapatılacağı şeklinde ifadeler yer aldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda “Saat 15.00’te Keçiören ilçesi Dutluk Meydanı’nda düzenlenecek olan “Açık Yer Toplantısı” ile ilgili olarak saat 12:00’den etkinlik sona erene kadar; Anavatan Caddesi’nin Kızlarpınarı Caddesi ile Özyurt Caddesi ve Gülbaba Caddesi keşişimi ile buraya açılan sokakların tamamı araç trafiğine kapatılacaktır” denildi.

Keçiören ilçesinde yaşayan vatandaşlar ya da gün içinde Keçiören'in belirtilen caddelerinden geçecek vatandaşların yolunu farklı yerlerden geçecek şekilde belirlemesi gerekiyor. Dönem dönem şehirde benzer kararlar alınıyor.

SONRAKİ HABER