Ankara’da labirentli yürüyüş parkuru! Buraya gidenler farklı bir deneyim yaşıyor!

Başkent Ankara’da çeşitli aktivite yapmak isteyen vatandaşlar mekan arayışına giriyor. Ankara Çamlıdere sınırlarında yer alan Çamkoru Tabiat Parkı büyük ilgi görüyor.

Ankara’da labirentli yürüyüş parkuru! Buraya gidenler farklı bir deneyim yaşıyor!

Başkent Ankara’da çeşitli aktivite yapmak isteyen vatandaşlar mekan arayışına giriyor. Ankara Çamlıdere sınırlarında yer alan Çamkoru Tabiat Parkı yoğun ilgi görüyor.

Çamkoru Tabiat Parkı, farklılık arayan vatandaşların gözde mekanları arasında yer alıyor. Çamkoru Tabiat Parkı, Çamlıdere ilçesi sınırı içinde bulunuyor ve Ankara'nın 110 kilometre kuzeybatısında yer alıyor. Çamkoru Tabiat Parkı’nda bulunan labirentli yürüyüş parkuru ise başta çocuklar olmak üzere gelenlerin ilgisini çekiyor. 215 dönüm büyüklüğünde olan Çamkoru Tabiat Parkı'nda çok sayıda aktivite yapabilirsiniz.

Ankara’da labirentli yürüyüş parkuru! Buraya gidenler farklı bir deneyim yaşıyor!

2008 YILINDA TÜRKİYE'NİN 23. TABİAT PARKI OLARAK İLAN EDİLDİ

Güneş saati, labirent, gölet, kamp ve piknik alanları gibi birçok alandan oluşan Çamkoru Tabiat Parkı doğaseverlerin vazgeçilmez mekanları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Çamkoru Tabiat Parkı’nda ücretli ve ücretsiz kısımlar bulunuyor. Burada bulunan kamp alanında kamp da kurabilirsiniz. Sosyal tesisleriyle dikkat çeken Tabiat Parkı'nda ayrıca Çamkoru Göleti de yer alıyor. 2008 yılında Türkiye'nin 23. Tabiat Parkı olarak ilan edilen Çamkoru, eskiden mesire yeri olarak kullanılıyordu. Çamkoru Tabiat Parkı’na Ankara Bolu Devlet kara yolunu kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve sevdiklerinizle farklı aktiviteler gerçekleştirmek için Çamkoru Tabiat Parkı'nı ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER