Ankara'da bit pazarı burada kuruluyor! Her şey sudan ucuz fiyatlarla satılıyor

Ankara'da kurulan tek bit pazarı ile her şey sudan ucuz fiyatlarla satılıyor. Ucuz alışveriş yapmak isteyen kişiler bu pazara akın ediyor. Ankara'da bit pazarı nerede, hangi gün kuruluyor sorusuna yanıt geldi.

Ankara'da bit pazarı burada kuruluyor! Her şey sudan ucuz fiyatlarla satılıyor

Yükselen fiyatlar vatandaşların ay sonunu getirmesini her geçen gün biraz daha zorlaştırırken ucuzluk arayan kişilere Ankara'da bit pazarı adres gösterildi. Ankara'nın tek bit pazarı olarak anılan Ulus Bit Pazarı ucuz fiyatlarla 2. el eşya satışı yaparken yine bazı tezgahlarda isteyen kişiler için takasla satışta yapılıyor.

ANKARA'DA BİT PAZARI NEREDE KURULUYOR?

Ankara'da ucuz fiyatlarla alışveriş yapmak isteyen kişiler için bit pazarı Ulus'ta kuruluyor. Ankara'nın tek bit pazarı olarak kabul edilen Ulus bit pazarı her Umut Otopark'ta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kuruluyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri bu alan otopark olarak kullanılırken Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise ucuzluk arayan Ankaralılar için bu otapark bit pazarına dönüşüyor.

Burada kurulan Bit Pazarı sayesinde hem Ankara'da ucuz 2. el eşya almak isteyen kişiler aradıkları ürünlere kavuşurken hem de elindeki eski eşyaları satarak gelir elde etme imkanına kavuşuyorlar. Pazar alıcıları ve satıcıları bir araya getirirken Ankara'da bu alanda hizmet veren tek ikinci el eşya satılan bit pazarı olarak tanınıyor. Pazarı ihtiyacı olan Ankaralılar kadar merak eden Ankaralı vatandaşlarda ziyaret ediyor. Özellikle de hafta sonu kurulan tezgahlar yoğun ilgi görüyor. Umut Otopark Altındağ ilçe sınırları içerisinde yer alırken Anafartalar Kargalı Sokak'ta kurulan bit pazarı her geçen gün daha fazla kişi tarafından ziyaret edilerek ününü arttırıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER