Altındağ Çankaya Keçiören Etimesgut ilçelerinde tamamen kesildi! Ekipler uyardı kullanamayacaksınız

Ankara'da yaşayan vatandaşların çeşitli konularda mağdur olmalarını engellemek için yetkililer tarafından duyurular yapılmaya devam ediyor. Ankara'nın Altındağ, Çankaya, Keçiören ve Etimesgut ilçelerinde yaşayanlar için yeni bir uyarıya yer verildi.

Altındağ Çankaya Keçiören Etimesgut ilçelerinde tamamen kesildi! Ekipler uyardı kullanamayacaksınız

Başkent Ankara'daki hizmet alt yapısını iyileştirmek amacıyla ekiplerin çeşitli alanlardaki çalışmaları devam ediyor. Ankara'da yapılacak olan çalışmalara ilişkin vatandaşların mağdur olmasını önlemek amacıyla duyurular yapılırken elektrik ve su kesintilerine ait takvim vatandaşlarla paylaşılıyor.

Yetkili birimler güncel duyurulara yer vermeye devam ederken Ankara'nın elektrik dağıtım hizmetini sağlayan EnerjiSA Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), kentte elektrik kesintisi yapmaya devam ediyor. Ankara'da sağlanan elektrik hizmetinin kesintisiz olması için iyileştirme ve yenileme çalışmalarına devam eden EDAŞ, planlı kesintileri vatandaşlarla paylaşıyor. Ankaralıları mağdur etmemek üzere kesinti programlarını açıklamaya devam eden EDAŞ, 19 Şubat 2024 tarihi ile bir duyuruya yer verdi.

19 ŞUBAT ANKARA'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Ankara'ya elektrik dağıtımı sağlayan EDAŞ, yapılacak planlı elektrik kesinti programını duyurdu. Ankara'nın ilçelerinde yaşanacak elektrik kesinti programı sorgulama ekranı EDAŞ'ın resmi internet sitesinde erişime açılırken Altındağ, Çankaya, Keçiören ve Etimesgut ilçelerinde kesinti yapılacağı bilgisi abonelerle paylaşıldı. Başkent EDAŞ, planlı ve anlık elektrik kesintilerine ilişkin bilgileri paylaşmayı sürdürürken kesinti yapılacak ilçe ve mahalle bilgileri Ankaralılara detaylı olarak bildiriliyor. Buna göre Ankara'nın Altındağ, Çankaya, Keçiören ve Etimesgut ilçesinde 19 Şubat PAzartesi günü elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Altındağ Çankaya Keçiören Etimesgut ilçelerinde tamamen kesildi! Ekipler uyardı kullanamayacaksınız

Altındağ Çankaya Keçiören Etimesgut ilçelerinde tamamen kesildi! Ekipler uyardı kullanamayacaksınız - Resim : 2

Altındağ Çankaya Keçiören Etimesgut ilçelerinde tamamen kesildi! Ekipler uyardı kullanamayacaksınız - Resim : 3

Altındağ Çankaya Keçiören Etimesgut ilçelerinde tamamen kesildi! Ekipler uyardı kullanamayacaksınız - Resim : 4

Altındağ Çankaya Keçiören Etimesgut ilçelerinde tamamen kesildi! Ekipler uyardı kullanamayacaksınız - Resim : 5

Altındağ Çankaya Keçiören Etimesgut ilçelerinde tamamen kesildi! Ekipler uyardı kullanamayacaksınız - Resim : 6

Altındağ Çankaya Keçiören Etimesgut ilçelerinde tamamen kesildi! Ekipler uyardı kullanamayacaksınız - Resim : 7

Çalışmaların devam ettiği ve bilgilerin de anlık olarak değişim gösterebileceği aktarıldı. EDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden kesinti bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER