Altın yatırımı yapacak Ankaralılar dikkat! Kuyumcular tarih verdi fiyatlar 3500 liraya yükselecek

Altın yatırımı yapmayı tercih eden vatandaşlar için birbirinden önemli değerlendirmeler yapılmaya devam ediyor. Yatırımcıların uzman değerlendirmelerini takibi devam ederken gram altının 3 bin 500 lira olacağı tarih de duyuruldu.

Altın yatırımı yapacak Ankaralılar dikkat! Kuyumcular tarih verdi fiyatlar 3500 liraya yükselecek

Altın yatırımı olan vatandaşlar fiyatları yakından takip ediyor. Yatırım planı, düğünü ya da borcu olanların da gündeminde yer alan altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmeler gündemin önemli konu başlıklarını oluşturuyor. Altın fiyatlarının yükselişi için tarih verilirken gram altının 3 bin 500 liraya ulaşacağı bildirildi.

Kuyumcular altın alımı yapan vatandaşlar için önemli değerlendirmelerde bulunurken sahte ve gramı düşürülmüş altına da dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Gram altın fiyatının son bir haftada 100 TL civarında artış gösterdiğine dikkati çeken kuyumcular, yatırımcının da altına olan ilgisinin devam ettiğini belirtti.

ALTIN FİYATI YÜKSELİYOR ALICININ RAĞBETİ ARTIYOR

Altn fiyatlarının yükselmeye devam etmesi ile beraber yatırımcıların da altına daha fazla yöneldiğini belirten uzmanlar, gram altının yıl sonunda 3 bin 500 liraya ulaşacağını bildirirken kuyumcular da vatandaşın bozdurmak yerine satın aldığına işaret ediyor.

Altın yatırımı yapacak Ankaralılar dikkat! Kuyumcular tarih verdi fiyatlar 3500 liraya yükselecek

Son dönemde bazı basın organlarında sıklıkla yer alan kesme altın konusunda da uyarılarda bulunan kuyumcular, sertifikalı altın alınması gerektiğine vurgu yaparak ‘ucuz diye keme altın almayın’ dedi.

Altın yatırımı yapacak Ankaralılar dikkat! Kuyumcular tarih verdi fiyatlar 3500 liraya yükselecek - Resim : 2

Altın yatırımı bulunan vatandaşların yatırımı her geçen gün artarken elinde Türk Lirası (TL) bulunduranların da altın alımını yapmaya yöneldiğinden bahseden kuyumcular bazı altınların da sıfır otomobil fiyatları ile yarıştığından bahsetti. Altında 3 bin 500 TL beklentisi nedeniyle rağbetin arttığına işaret edilirken son haftada yaşanan artışın devam edeceği öngörülüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER