Akaryakıta yeni zam haberi kapıda! Bu defa LPG'ye bekleniyor Ankara için güncel akaryakıt fiyatları belli oldu!

Milyonlarca araç sahibi için kötü haber duyuruldu. Uzun süredir sabit kalan LPG fiyatlarına bugünden itibaren zam beklendiği ifade edildi. Ankara için güncel akaryakıt fiyatlarının da belirlendiği ifade edildi.

Akaryakıta yeni zam haberi kapıda! Bu defa LPG'ye bekleniyor Ankara için güncel akaryakıt fiyatları belli oldu!

Son dönemde benzin ve motorin fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından LPG için herhangi bir zammın gelip gelmeyeceği hakkında merak edilenler de artmıştı. Bununla birlikte uzun süredir pek çok vatandaş tarafından gündeme getirilen akaryakıt zam fiyatları hakkında yeni bilgilendirme yapıldı. Konu hakkında yapılan açıklamalara göre benzin ve motorin zamlarının ardından LPG fiyatlarına da yeni zamların yapılacağı belirtildi.

AKARYAKIT FİYATLARINA YENİ ZAM KAPIDA!

Milyonlarca araç sahibi tarafından akaryakıt fiyatları hakkında merak edilenlerin artmasının ardından yeni zam haberi geldi. Brent petrol fiyatları ve ekonomide yaşanan dalgalanmaların ardından benzin ve motorin fiyatlarına gelen zamların ardından bu defa LPG fiyatları hakkında da açıklamalarda bulunuldu.

Gelen bilgilere göre LPG fiyatlarına 1 lira zam beklendiği ifade edildi. Bu çerçevede yapılan açıklamalara göre gelmesi beklenen zam sonucunda Ankara'da 20 lira 7 kuruştan LPG satışlarının yapılmasının beklendiği öğrenildi.

17 OCAK GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI!

Tüm bu zam beklentileri hakkında edinilen bilgilerin ardından vatandaşlar tarafından Ankara başta olmak üzere güncel akaryakıt fiyatları da merak konusu oldu. Bu çerçevede güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde verildi;

ANKARA
Benzin: 37,50 TL
Motorin: 39,69 TL
LPG (Otogaz): 19,89 TL

İSTANBUL
Benzin: 36,78 TL – 36,87 TL
Motorin: 38,93 TL – 39,03TL
LPG (Otogaz): 19,73 TL – 19,49

İZMİR
Benzin: 37,69 TL
Motorin: 39,91 TL
LPG (Otogaz): 19,91 TL

SONRAKİ HABER