Akaryakıt fiyatlarına gelen zam kısa sürdü! İndirim yapılacağı açıklandı

Son günlerde çok kısa aralıklar ile gelen akaryakıt zamları büyük bir tepkiye neden olmuştu. Araç sahipleri için sevindirici gelişme bilgisi geldi.

Ankaralı sürücüler için müjdeli haber! Akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor

Türkiye'nin son dönemlerde ekonomik olarak zor günlerden geçmesi akaryakıt fiyatlarında da sıkıntı yaşanmasına sebep olmuş, fiyatlar tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşmıştı.

Son olarak 21 Mart gecesi gelen zamların ardından akaryakıt fiyatlarının 45 TL bandına yaklaşması vatandaşları endişelendirmişti. Mesleklerinde maddi olarak zorluk yaşayacağını düşünen ulaşım sektörü çalışanları ve günlük hayatta kullandıkları toplu taşıma araçlarına bir zam gelmesinden dolayı endişe duyan vatandaşlar bu konu hakkında bir girişim olmasını talep etmişti.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Son gelen zamların ardından vatandaşların beklediği indirim haberinin gelmesi ise beklenenden daha kısa sürdü. Söz konusu indirimin motorine geleceği ifade edildi. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar indirim fiyatının ne kadar olacağına dair araştırma yapmaya başladı. Yapılacak indirimin ise bu geceden itibaren geçerli olmasının beklenildiği aktarıldı.

Motorin fiyatlarına yapılacak indirim fiyatı belli oldu. Edinilen bilgiye göre 22 Mart Cuma'yı 23 Mart Cumartesi gününe bağlayacak geceden itibaren geçerli olması beklenen motorin indirimi miktarının 1 TL olacağı açıklandı. Bu haberin ardından olası yeni bir zam dalgasına karşı araç sahiplerinin yarından itibaren erken saatte benzin istasyonlarına gitmeleri ve motorin alımı yapması bekleniyor. LPG ve diğer akaryakıt türleri için bir gelişme şu an için yaşanmadı.

SONRAKİ HABER