65 yaş üstü tüm Ankaralılar yararlanabilir! Yurt içi ulaşımda yüzde 25 indirim 16 Nisan'a kadar devam ediyor

Geçtiğimiz gün Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamalara göre 65 yaş üstü vatandaşlar için yurt içi uçuşlarda indirim uygulanacağı belirtildi.

65 yaş üstü tüm Ankaralılar yararlanabilir! Yurt içi ulaşımda yüzde 25 indirim 16 Nisan'a kadar devam ediyor

Türk Hava Yolları tarafından dün resmi internet adresi üzerinden yapılan paylaşıma göre 65 yaş üstü tüm vatandaşlar için yurt içi uçuşlarda indirim uygulanacağı ifade edildi. Konu ile ilgili yapılan paylaşımda kampanyadan kişilerin nasıl faydalanabileceği ve ne zamana kadar geçerli olduğu hakkında da bilgilendirmelere yer verildi.

65 yaş üstü tüm Ankaralılar yararlanabilir! Yurt içi ulaşımda yüzde 25 indirim 16 Nisan'a kadar devam ediyor

65 YAŞ ÜSTÜ ANKARALILAR DİKKAT! BU İNDİRİM İLE UYGUN FİYATA UÇABİLİRSİNİZ!

Yapılan açıklamalar çerçevesinde yüzde 25 indirim ile yurt içinde uygun fiyatlı uçuş imkanı Türk Hava Yolları tarafından veriliyor. Bu kapsamda konu ile ilgili THY tarafından resmi internet adresinde “65 yaş ve üzeri yolcularımız, yurt içi rotaları net ücret üzerinden %25 indirim ayrıcalığıyla keşfediyor. 8-16 Nisan 2024 tarihleri arasındaki seyahatiniz için uçak biletinizi en geç 16 Nisan’a kadar alın, Türk Hava Yolları standartları ve konforuyla seyahat keyfini yaşayın.” şeklinde yaptığı açıklamalar ile kampanyanın duyurusu gerçekleştirildi.

65 yaş üstü tüm Ankaralılar yararlanabilir! Yurt içi ulaşımda yüzde 25 indirim 16 Nisan'a kadar devam ediyor - Resim : 2

KİMLER İNDİRİMDEN YARARLANABİLİR?

THY tarafından yayımlanan koşullar kapsamında kampanyanın detaylarına ilişkin şu şekilde verildi;

  • Kampanya 18 Mart 2024 (dahil) – 16 Nisan 2024 (dahil) tarihlerinde düzenlenen ve seyahat tarihi 8 Nisan 2024 (dahil) – 16 Nisan 2024 (dahil) arasında olan uçuşlarda geçerlidir.
  • Kampanya, Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt veya aktarmalı, Economy ve Business Class uçuşlarda geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında 65 yaş ve üzeri (65. yaş gününü kutlamış) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yolcularımız için net ücretler üzerinden (F ücret sınıfı hariç) %25 indirim uygulanacaktır.
  • İlgili kampanya Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli yurt içi seferlerinde geçerlidir. Codeshare (ortak) uçuşlarda ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti seferlerinde geçerli değildir.
  • Kampanya kapsamındaki uçuşlarda kampanya başlama tarihinden önce konfirme rezervasyon yapılan uçuşlardaki biletlemelerde de indirim uygulanacaktır.
  • Açık olarak düzenlenen biletler kampanyadan yararlanamaz.
    Kampanya kapsamında sunulan indirim diğer indirimlerle birleştirilemez.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Tüm bunların yanı sıra Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamalara göre bilet satın almak isteyen kişilerin uygulayacakları adımlar şöyle verildi;

65 yaş üstü tüm Ankaralılar yararlanabilir! Yurt içi ulaşımda yüzde 25 indirim 16 Nisan'a kadar devam ediyor - Resim : 3Buna göre; Kampanyadan yararlanmak için Türk Hava yolları internet sitesi ve mobil uygulamasında uçuş arama alanında Yolcu Tipi kısmında “65 Yaş ve Üzeri” yolcu tipi işaretlenmelidir. Bu yolcu tipi seçilerek kampanya kapsamında yapılacak parkur aramalarında listelenen ücretlere indirim otomatik olarak yansıyacaktır. Bilet alımı sırasında yolcu profili sayfasına gelindiğinde yolcu yaşı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarası üzerinden kontrol edilecektir.

Kontrollerde kişinin kimlik bilgilerinin doğru çıkması halinde kişiler kolay bir şekilde indirimli biletten faydalanmış olacaktır. Bununla birlikte kampanyanın ise Türk Hava Yolları satış ofisleri, çağrı merkezi, internet sitesi ve mobil uygulamasında geçerli olduğu belirtilmiştir.

SONRAKİ HABER