6 milyon Ankaralıya bedava ULAŞIM müjdesi! Bayram sonuna kadar TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yapmış olduğu son dakika açıklaması ile 6 milyon Ankaralıya bedava ulaşım müjdesi verdi. Bayram sonuna kadar Ankaralılar için ücretsiz oldu.

6 milyon Ankaralıya bedava ULAŞIM müjdesi! Bayram sonuna kadar TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu

6 milyon Ankaralıya bedava ULAŞIM müjdesi! Bayram sonuna kadar TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu- Ankara'da artan nüfus nedeniyle trafik sorunu yaşanmaya başlanırken raylı sistemlerin önemi daha da artmıştı. Yaşanan trafik sorunun çözmek için yeni ulaşım projeleri peş peşe devreye alınmaya devam edilirken bu projelerden birini de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı hayata geçirdi.

Son dönemde sayısı artan hızlı tren güzergahlarına bir yenisi daha eklendi. Ankara'da hizmete alınan yeni hat hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, burada milyonlarca Ankaralıya müjdeli haberi verdi. Ücretsiz ulaşım müjdesi veren Bakan Uraloğlu, Elmadağ-Ankara treninin bayram sonuna kadar ücretsiz olacağını ifade etti.

ANKARA - ELMADAĞ BÖLGESEL TÖRENİ 9 GÜN ÜCRETSİZ OLDU!

Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ilk olarak Yenimahalle'nin Susuz Mahallesini ziyaret ederek Kayaş'tan banliyö trenine bindi ve Elmadağ Tren Garı'na geldi. Burada toplanan vatandaşlara hitap eden Bakan Uraloğlu "Ankara-Elmadağ Bölgesel Treni'ni sadece Kayaş İstasyonu'nda bir dakikalık bekleme yapacak. Tren seferlerinde bilet fiyatlarını da en uygun düzeyde tuttuk. Elmadağ-Ankara tren ücretini 25 lira olarak belirlendik. Trenimiz bayram sonuna kadar ücretsiz hizmet verecek. İnsanımız trenle yapılan seyahatin konfor ve güvenine alıştı" diyerek söz konusu hatta bayram sonuna kadar seferlerin ücretsiz olacağını duyurdu.

ANKARA - ELMADAĞ TREN BİLETİ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu tarafından yapılan açıklama ile tren bilet ücretleri de belirlenmiş oldu. Belirlenen güzergahta tren bayram sonuna kadar ücretsiz olarak hizmet verecek. Bayramdan sonra ise Elmadağ-Ankara tren ücreti olarak 25 TL ödeme tahsil edilecek.

SONRAKİ HABER