Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB'den Emekliler Haftası'na özel etkinlik ABB'den Emekliler Haftası'na özel etkinlik Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Emekliler Haftası'na özel bir etkinlik gerçekleştirdi.
ABB gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı! ABB gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı! Ankara'nın yağmur uyarıları kesilmiyor. Rutin olmaya başlayan uyarılarda yağmurun beraberinde getirebileceği olumsuzluklara karşı teyakkuzda olunması çağrısı yapılıyor.
Yenimahalle-Şentepe teleferik hattıyla ilgili flaş karar! Yenimahalle-Şentepe teleferik hattıyla ilgili flaş karar! Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayının üçüncü oturumu için bir araya geldi. Oturumda Yenimahalle-Şentepe’deki teleferik hattıyla ilgili önemli bir karar alındı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Tayvan Büyükelçiliği toplantı gerçekleştirdi Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Tayvan Büyükelçiliği toplantı gerçekleştirdi Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Tayvan Büyükelçiliği bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.
Ankara Halk Ekmek çölyak hastaları için ürünlerinde değişiklikler yaptı Ankara Halk Ekmek çölyak hastaları için ürünlerinde değişiklikler yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ankara Halk Ekmek, çölyak hastası vatandaşlar için ürünlerinde değişiklikler yaptı.
ABB'den okul öncesi çocuklara afet farkındalık eğitimi ABB'den okul öncesi çocuklara afet farkındalık eğitimi Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), okul öncesi çocuklara afet farkındalık eğitimi verdi.
ABB'den sahte anket açıklaması geldi! Başkan Yavaş'a oy verenleri öğrenmeye çalışanlar var ABB'den sahte anket açıklaması geldi! Başkan Yavaş'a oy verenleri öğrenmeye çalışanlar var Çeşitli kurum ve kuruluşların adlarını kullanarak insanları mağdur eden ya da onlardan bilgi almaya çalışanlara karşı uyarılar geliyor. Konu ile ilgili konuşan ABB'den önemli bir bilgilendirme geldi.
Mansur Yavaş ABB'nin strateji planlama toplantısında konuştu! Gelecek kuşaklara güzel bir Ankara bırakacağız Mansur Yavaş: Gelecek kuşaklara güzel bir Ankara bırakacağız Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Planlama Toplantısı yapıldı. Toplantıda Ankara’nın gelecek yıllarda da nasıl daha iyi hale getirebileceği üzerine konuşmalar yapıldı.
ABB yaz boyunca mehter gösterisi düzenleyecek ABB yaz boyunca mehter gösterisi düzenleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi yaz sezonu boyunca belirli günler ve saatler arasında mehter gösterisi düzenleyeceğini açıkladı.
EGO duyurdu! Milli maç heyecanı için seferler uzatıldı EGO duyurdu! Milli maç heyecanı için seferler uzatıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla milli maç heyecanı için seferlerin uzatıldığını duyurdu.
ABB 10 bin TL alan emeklilere destek ödemesi yaptı ve et desteğini yükseltti ABB emeklilere destek ödemesi yapmaya devam ediyor Sosyal belediyecilik anlayışı Türkiye genelinde bilinen Ankara Büyükşehir Belediyesi yardımlarına devam ediyor. Konu ile ilgili ihtiyaç sahiplerini yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı.
OSTİM yolunu kullanacaklar dikkat! ABB'den trafiğe çıkacaklara önemli duyuru OSTİM yolunu kullanacaklar dikkat! ABB'den trafiğe çıkacaklara önemli duyuru Ankara Büyükşehir Belediyesi, trafiğe çıkacak vatandaşlar için önemli bir duyuruda bulundu. Belediyenin duyurusuna göre katlı kavşak yapım çalışmaları kapsamında OSTİM güzergahında trafik akışı değişecek.