Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB metroda yangın ve yolcu kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi ABB metroda yangın ve yolcu kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi Her gün binlerce insanın kullandığı toplu taşıma araçlarında kimi zaman istenmedik durumlar yaşanabiliyor. Bu nedenle olası acil durumlara karşı ekiplerin hazır ve bilgi olması büyük önem taşıyor.
ABB'den Açık Hava Sinema Günleri! Her cumartesi Yeşilçam geceleri! ABB'den Açık Hava Sinema Günleri! Her cumartesi Yeşilçam geceleri! Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Açık Hava Sinema Günleri düzenleyerek vatandaşlara unutulmaz yaz akşamları yaşatıyor.
Ankara'nın ilk parkı Güvenpark yenileniyor! Ankara'nın ilk parkı Güvenpark yenileniyor! Başkent Ankara denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Güvenpark yenileniyor.
Ankaralılar Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri bugün yaşanacak! Sandalyesini kapan buraya koşsun Ankaralılar Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri bugün yaşanacak! Sandalyesini kapan buraya koşsun Başkent Ankara'da belediyeler tarafından düzenlenen etkinliklere olan ilgi devam ediyor. Belediyelerin etkinlik takvimleri takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesinin Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri'ne bugün imza atacağı öğrenildi.
ABB'nin şehre kazandırdığı park ve rekreasyon alanları yaz aylarının uğrak noktası oldu Ankara halkı park ve rekreasyon alanlarına büyük ilgi gösteriyor Ankara Büyükşehir Belediyesinin benimsemiş olduğu hizmet politikası kapsamında şehirde bir çok yeni yeşil alan kazandı. Günlük hayatın gürültü ve stresinden sıkılan Ankaralılar ise bu alanlara akın etti.
ABB ihtiyaç sahibi vatandaşların KPSS Ortaöğretim sınav ücretini karşılayacak ABB ihtiyaç sahibi vatandaşların KPSS Ortaöğretim sınav ücretini karşılayacak Ankara Büyükşehir Belediyesi eğitim konusunda maddi desteklerini sürdürüyor. Bir çok defa dar gelirli bireylere parasal konularda yardımcı olan ABB bu hizmetini bir kez daha gerçekleştireceğini duyurdu.
Mansur Yavaş, olimpiyatlara gidecek sporcularla görüştü Mansur Yavaş, olimpiyatlara gidecek sporcularla görüştü Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, olimpiyatlara gidecek sporcularla buluştu.
Karsu 100 yıllık dostluk için Ankara’da konser verecek! Karsu 100 yıllık dostluk için Ankara’da konser verecek! Ünlü sanatçı Karsu, Türkiye-Hollanda dostluğu kapsamında Ankara’da konser vermeye hazırlanıyor. Büyük konser Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilecek.
Mamak, Çankaya, Gölbaşı, Bala!  ABB 39 taşınmazı ihale ile satacağını duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi 39 adet taşınmazı satışa çıkaracak Ankara'da yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Başkentte ev, arsa yada dükkan sahibi olmak isteyenler için ABB'nin sahibi olduğu yerler için ihale yoluyla satış yapılacağı öğrenildi.
ABB futbol yaz kursu 2. dönem kayıtları başlıyor ABB futbol yaz kursu 2. dönem kayıtları başlıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), futbol yaz kursu 2. dönem kayıtları başlıyor.
ABB başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara aşure ikram etti ABB başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara aşure ikram etti Ankara Büyükşehir Belediyesi Aşure Günü sebebiyle başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Keçiören Yozgat Bulvarı'ndaki EGO otobüsü kazasına ilişkin ABB'den açıklama Yozgat Bulvarı'ndaki EGO otobüsü kazasına ilişkin ABB'den açıklama Kızılay-Ovacık seferini yapan EGO otobüsü, Yozgat Bulvarı'nda yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Trafik lambasına çarparak devrilen EGO otobüsündeki 5 kişi yaralanırken Ankara Büyükşehir Belediyesinden de açıklama geldi.