Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB olimpiyat coşkusunu dev ekranda yaşatıyor ABB olimpiyat coşkusunu dev ekranda yaşatıyor 2024 yılının spor dolu bir yaza sahip olmasından dolayı insanlar ülkelerini yer aldıkları turnuvada heyecanla destekliyor. Bu iklimin yoğun bir şekilde yaşandığı Türkiye'de de vatandaşlar cadde ve sokaklarda bu tutkuyu beraber paylaşıyor.
ABB emeklilere 1500 TL genel 600 TL et desteği ödemesi gerçekleştirdi! ABB emeklilere 1500 TL genel 600 TL et desteği ödemesi gerçekleştirdi! Ankara'da vatandaşlara sosyal ve ekonomik destek veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, emeklilere yaptığı 2 bin 100 TL'lik ödeme programının on ikincisini gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama ABB Başkanı Yavaş'tan geldi.
Uluslararası Başkent Kültürel Etkileşim Buluşması Gençlik Parkında gerçekleştirildi Uluslararası Başkent Kültürel Etkileşim Buluşması Gençlik Parkında gerçekleştirildi Ankara Kent Konseyi ve Ankara Katılımcı Yönetim Derneğinin iş birliği ve çok sayıda kurumun katkısı ile gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta etkinlikte hazır bulundu.
Ankara'nın zor dönemde Sigortası: Kesikköprü Barajı için yeni çalışma Ankara'nın zor dönemde Sigortası: Kesikköprü Barajı için yeni çalışma Ankara Büyükşehir Belediyesi kentin geleceğini garanti altına almak adına önemli çalışmalarda bulunmayı sürdürüyor. Hayatın devam etmesi için en gerekli ihtiyaç olan su ile ilgili başkent halkı için bir hamle daha yapılıyor.
ABB üniversite adaylarına YKS Tercih Günleri ile ücretsiz danışmanlık sağlıyor ABB üniversite adaylarına YKS Tercih Günleri ile ücretsiz danışmanlık sağlıyor ABB, kentte üniversite heyecanı yaşayan öğrencilerin bu heyecanına ortak olmak için tercih desteği hizmeti sunmaya devam ediyor. ABB'nin tercih desteği devam ederken öğrencilerin de bu hizmete olan ilgisi devam ediyor.
ABB'nin Stratejik Plan anketi vatandaşların katılımıyla devam ediyor ABB'nin Stratejik Plan anketi vatandaşların katılımıyla devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte yaşayan vatandaşlara sunduğu hizmetlerin değerlendirilebilmesi için Stratejik Plan Anketi düzenliyor. Belediyenin düzenlediği stratejik plan anketi merak edilirken detayları derledik.
ABB Antalyalı gençleri Ankara'da ağırladı ABB Antalyalı gençleri Ankara'da ağırladı Ankara ülkenin yönetim merkezi olması ve barındırdığı kültürel değerleri ile farklı şehirlerden insanları kendine çekiyor. Belediyeler arasındaki programlar kapsamında da genç bireylerin Ankara'yı görmelerine yardımcı olunuyor.
ABB Ankara Kalesi restorasyon çalışmalarında sona geldi ABB Ankara Kalesi restorasyon çalışmalarında sona geldi Ankara deyince ilk akla gelen sembol yapılardan olan Ankara Kalesinde bir süredir bakım ve iyileştirme çalışmalarında olunduğu biliniyordu. Binlerce yıldır ayakta olan yapıda devam eden süreç hakkında yeni bir bilgilendirme yapıldı.
ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Yalçın ABB Başkanı Yavaş'a tepki gösterdi ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Yalçın ABB Başkanı Yavaş'a tepki gösterdi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, düzenlediği basın toplantısında ABB Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi.
Ankara Teknoloji Köprüsü'nden yeni yarışma! Ankara Teknoloji Köprüsü'nden yeni yarışma! ABB, “Sustain2solve Summit 2024 Ankara” konulu “Sürdürülebilirlik Odaklı Girişim Fikri Yarışması”na ev sahipliği yaptı. Ankara'nın ev sahipliği yaptığı yarışmanın detayları paylaşıldı.
ABB Oyuncak Kütüphanelerinde yaz atölyeleri devam ediyor ABB Oyuncak Kütüphanelerinde yaz atölyeleri devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Kütüphanelerinde başlayan yaz atölyeleri hız kesmeden devam ediyor. Ankaralı ailelerin ilgi gösterdiği yaz atölyelerinde eğitim alan çocuklar pek çok etkinliğe katılma imkanı elde ediyor.
ABB Meteoroloji metrosunda Öğrenci Çalışma İstasyonunu hizmete açtı ABB Meteoroloji metrosunda Öğrenci Çalışma İstasyonunu hizmete açtı Öğrenci dostu projelerini vatandaşlara sunmaya devam edeceğini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediyesinden yeni açıklama geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Metro durağında öğrenci çalışma istasyonunu hizmete açtı.