Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB Gordion Antik Kentini tanıtmak için Polatlı'ya geziler düzenleyecek ABB Gordion Antik Kentini tanıtmak için Polatlı'ya geziler düzenleyecek Ankara'nın dünya tarafından kabul gören tarihi yeri olan Gordion ile ilgili önemli bir karar alındı. Belediyenin son oturumunda bu yerin daha çok ilgi çekici bir yer olması için adımlar atılması konusunda mutabık kalındı.
ABB Yeşilçam filmi gösterimleri ile nostaljik anlar yaşatıyor ABB Yeşilçam filmi gösterimleri ile nostaljik anlar yaşatıyor Türkiye'nin 1970 ve 1990'lı yıllar arasında çekilen sayısız filmi ve o filmlerde yer alan oyuncular bugün bile hafızalardan silinmiyor. Tekrar tekrar izlenen filmler o dönemlere nostaljik bir yolculuk yapma hissiyatı veriyor.
ABB Meclisi  ağustos ayının üçüncü oturumunu gerçekleştirdi ABB Meclisi ağustos ayının üçüncü oturumunu gerçekleştirdi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılar ağustos ayında da devam etti. ABB Meclisi Ağustos 2024 toplantısının üçüncü birleşimi tamamladı.
Filenin Sultanları olimpiyat mücadelesi ABB'nin dev ekranlarından izlenecek Filenin Sultanları olimpiyat mücadelesi ABB'nin dev ekranlarından izlenecek Filenin sultanları Olimpiyatlarda yarı final maçını İtalya’ya karşı oynadı. Türkiye İtalya’ya mağlup olurken Brezilya’ya karşı bronz madalya maçına çıkacak. Filenin Sultanlarının bronz madalya maçını kurulacak dev ekranlardan izlenebileceğini ifade eden ABB ise davette bulundu.
ABB hane başına 600 TL et desteği ödemesini hesaplara yatırdı ABB hane başına 600 TL et desteği ödemesini hesaplara yatırdı Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar devam ederken enflasyonun yükselişi nedeniyle vatandaşın ekonomik desteğe olan ihtiyacı artıyor. Birbiri ardına gelen zamlar, market raflarına yansırken ABB'den et desteği açıklaması geldi.
ABB çocukları eğlendirmeye devam ediyor: Gezici aracın sıradaki durağı belli oldu ABB çocukları eğlendirmeye devam ediyor: Gezici aracın sıradaki durağı belli oldu Ankara'da şehrin minik sakinlerinin ayağına eğlence hizmeti götürmek için bir program hayata geçirmişti. Başkentin farklı noktalarına giden bir otobüs ile istenilen yerde çocuklar için eğlence alanı oluşturan belediye bir sonraki adreslerini açıkladı.
ABB Meclisi ağustos ayı toplantısını yaptı ABB Meclisi ağustos ayı toplantısını yaptı Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ağustos ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddeleri merak edilirken görüşülen konu başlıkları belli oldu.
Ankara Filenin Sultanları için tek yürek olacak! Herkes çağırıldı Ankara Filenin Sultanları için tek yürek olacak! Herkes çağırıldı Büyük turnuvalarda aldıkları başarılar ile Türkiye'nin adını dünya voleybol tarihine altın harflerle yazdıran Sultanlar eksik olanı tamamlamak istiyor. Bu heyecanı hep beraber yaşamak ve takımlarına destek olmak isteyen Ankaralılar için ABB önemli bir paylaşımda bulundu.
ABB Bellek Ankara ile tarihi yerlerin daha iyi tanıtılmasını sağlıyor ABB Bellek Ankara ile tarihi yerlerin daha iyi tanıtılmasını sağlıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi şehir turizmi için önemli bir adım daha attı. Şehrin farklı yerlerinde bulunan ve tarihi değer niteliği taşıyan yapılar hakkında insanların daha kolay bilgi sahibi olması için Bellek Ankara programı hayata geçirildi.
ABB Başkanı Yavaş muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı anketinde ilk sırada yer aldı ABB Başkanı Yavaş muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı anketinde ilk sırada yer aldı Son dönemde adı sıklıkla Cumhurbaşkanlığı makamı ile anılan Mansur Yavaş'a destek devam ediyor. Partisinin kendisini tercih etmesi durumunda bu karara hayır demeyeceğini açıklayan Yavaş'ın 26 şehirde düzenlenen ankette birinci sırada yer aldığı öğrenildi.
ABB çölyak hastaları için glutensiz aşure ikramında bulundu ABB çölyak hastaları için glutensiz aşure ikramında bulundu Binlerce kişinin muzdarip olduğu ve hakkında sık sık toplumsal farkındalık oluşturulan çölyak ile ilgili anlamlı bir adım atıldı. Ankara'da bu hastalığı çekenlere özel aşure üretildi.
ABB olimpiyat coşkusunu dev ekranda yaşatıyor ABB olimpiyat coşkusunu dev ekranda yaşatıyor 2024 yılının spor dolu bir yaza sahip olmasından dolayı insanlar ülkelerini yer aldıkları turnuvada heyecanla destekliyor. Bu iklimin yoğun bir şekilde yaşandığı Türkiye'de de vatandaşlar cadde ve sokaklarda bu tutkuyu beraber paylaşıyor.