Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB EGO Genel Müdürlüğü metro istasyonu dükkanları için kiralama ihalesi düzenliyor ABB EGO Genel Müdürlüğü metro istasyonu dükkanları için kiralama ihalesi düzenliyor Ankara'da her gün binlerce kişinin gelip geçtiği metro istasyonlarında bulunan dükkanlar için ABB EGO Genel Müdürlüğü dükkan kiralama ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. İhale 10 Eylül 2024 tarihinde yapılacak.
ABB Başkanı Yavaş'tan Kızılcahamam'daki orman yangınına ilişkin açıklama ABB Başkanı Yavaş'tan Kızılcahamam'daki orman yangınına ilişkin açıklama Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Şahinler Mahallesi’ndeki otluk alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan konuyla ilgili açıklama geldi.
ABB'den patlamış mısır, gazoz ve pamuk şekeri ikramlı açık hava sineması daveti ABB'den patlamış mısır, gazoz ve pamuk şekeri ikramlı açık hava sineması daveti Ankara Büyükşehir Belediyesi Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri için yeni duyuru yayımlandı. ABB'nin ikramlarda bulunacağı etkinlik için yeni saat ve tarih belli oldu.
ABB Ankara'nın dünyası mirası listesindeki eserlerini gezdirmeye devam ediyor ABB Ankara'nın dünyası mirası listesindeki eserlerini gezdirmeye devam ediyor Tarihi olarak da zengin bir yönü olan Ankara uluslararası arenada da bu yönünü kanıtlamıştı. UNESCO'nun listesinde yer alan bazı eserlere ev sahipliği yapan başkentte, vatandaşların bu eserleri görmesi için harekete geçilmişti.
Ankara'da hangi parklarda ücretsiz spor etkinliği düzenleniyor, hangi günler saat kaçta var? Ankara'da hangi parklarda ücretsiz spor etkinliği düzenleniyor, hangi günler saat kaçta var? Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'da 17 park ve rekreasyon alanında ücretsiz spor etkinliği düzenleneceğini duyurdu. Parkların isimleri ve günler ile saatler açıklandı.
ABB'den Ankara'daki parklarda ücretsiz spor etkinliği ABB'den Ankara'daki parklarda ücretsiz spor etkinliği Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'da bulunan 17 parkta Parklarda Spor etkinliği kapsamında ücretsiz spor etkinliği düzenlendiğini duyurdu. Tarih ve saatler belli oldu.
Çankırı'daki orman yangını ile mücadeleye ABB'den destek Çankırı'daki orman yangını ile mücadeleye ABB'den destek Türkiye orman yangınları ile mücadele etmeye devam ederken bir yangın haberi de Çankırı'dan geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Çankırı'da ki orman yangını söndürme çalışmalarına destek vereceklerini açıkladı.
ABB Çankırı'daki orman yangınıyla mücadeleye destek verecek ABB Çankırı'daki orman yangınıyla mücadeleye destek verecek Ülkemizde orman yangınları ile mücadele devam ediyor. Orman yangınlarının kontrol altına alınması için mücadele devam ederken son olarak Çankırı'daki orman yangınının söndürme çalışmalarına ABB'nin destek vereceği açıklandı.
ABB Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri Hababam Sınıfı serisi ile devam ediyor ABB Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri Hababam Sınıfı serisi ile devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin açık hava sineması etkinliği tüm hızı ile devam ediyor. Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bu hafta Hababam Sınıfı serisi gösterimde olacak...
ABB'nin Miras Şantiye Gezileri devam ediyor: İşte başvuru formu ABB'nin Miras Şantiye Gezileri devam ediyor: İşte başvuru formu Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte çalışmaların devam ettiği şantiyelere için geziler düzenlemeyi sürdürüyor. Bu çerçevede ABB'nin Miras Şantiye Gezileri için kayıtlar alınmaya devam ederken başvuru formu da paylaşıldı.
Ankara İtfaiyesinden İzmir ve Bolu'daki yangınlara yardım eli Ankara İtfaiyesinden İzmir ve Bolu'daki yangınlara yardım eli Yangınların etkisini saatlerdir sürdürdüğü şehirlerde havadan ve karadan söndürme işlemleri sürüyor. Bölgedeki ekiplerin gücünü aşan yangınlar için farklı illerden takviye ekipler yollanıyor.
ABB ihtiyaç sahiplerine bir kez daha ekmek desteğinde bulundu ABB ihtiyaç sahiplerine bir kez daha ekmek desteğinde bulundu Mansur Yavaş'ın göreve gelmesi ile sosyal yardımlara ağırlık veren Ankara Büyükşehir Belediyesi farklı başlıklarda yardım ödemeleri yapmaya başlamıştı. Binlerce dar gelirli başkentliye yapılan destek hizmetleri güncel olarak devam ettiriliyor.