Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB'den yarı yıl tatilinde olan öğrenciler için karne hediyesi! Ankaralı minikler BAKAP'a bekleniyorsunuz ABB'den yarı yıl tatilinde olan öğrenciler için karne hediyesi! Ankaralı minikler BAKAP'a bekleniyorsunuz 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Karnelerini alarak 15 günlük tatillerine başlayan öğrenciler için Ankara Büyükşehir Belediyesi de önemli bir etkinlik duyurusunda bulundu. BAKAP'ta tatildeki minikler için etkinlik programı hazırlayan belediye, etkinlik takvimini de paylaştı.
ABB'nin girişimleri ile Ankara'daki modern taksi duraklarının sayısı artıyor! ABB'nin girişimleri ile Ankara'daki modern taksi duraklarının sayısı artıyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kente yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ediyor. Ankara'nın dış görünüşüne önem veren belediye, modern taksi durakları için düğmeye basmıştı. Kent genelindeki taksi duraklarında hummalı çalışma devam ederken modern duraklarının sayısının artması için çalışmalara devam edildiği öğrenildi.
ABB çocuklara yönelik yeni programını duyurdu ABB çocuklara yönelik yeni programını duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi küçük yaş gruplarına yönelik yaptığı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
ABB 15 yıllık hasreti bitirdi! Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde sona gelindi ABB 15 yıllık hasreti bitirdi! Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde sona gelindi ABB, başkentte kentsel dönüşüm projelerinde bir bir sona geliyor. Mamaklıların 15 yıllık hasreti nihayet bitti. Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlandı.
Mansur Yavaş Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde konuştu! Mansur Yavaş Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde konuştu! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve bir çok belediye başkanının da katılımıyla Ankara'nın Mamak ilçesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi tapu dağıtım ve anahtar teslim töreni düzenlendi
ABB EGO Spor Basketbol'da transfer çalışmaları devam ediyor! Mustafa Yiğit Elgün ile sözleşme imzalandı ABB EGO Spor Basketbol'da transfer çalışmaları devam ediyor! Mustafa Yiğit Elgün ile sözleşme imzalandı Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde şampiyon olan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Spor Basketbol Takımı, bir başka Ankara ekibi MKE Ankaragücü İkon Menkul forması giyen Mustafa Yiğit Elgün'ü kadrosuna kattığını açıkladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi çevre ilçelere ücretsiz kent gezileri düzenliyor Ankara Büyükşehir Belediyesi çevre ilçelere ücretsiz kent gezileri düzenliyor Ankara Büyükşehir Belediyesi çevre ilçelere vatandaşları ücretsiz bir şekilde gezmeye götürdüğü hizmeti ile ilgili bilgiler paylaştı.
Ankara Halk Ekmek çölyak ve gluten hastaları için kahvaltılık gevrek üretti Ankara Halk Ekmek çölyak ve gluten hastaları için kahvaltılık gevrek üretti Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek ve Un Fabrikası tarafından çölyak ve gluten intoleransı olan vatandaşlar için özel olarak kahvaltılık gevrek üretildiği açıklandı.
Mansur Yavaş'tan emeklilere destek ödemelerine devam açıklaması Mansur Yavaş'tan emeklilere destek ödemelerine devam açıklaması! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye olarak şehirde yaşayan emekli vatandaşlarına yönelik yaptığı ödemeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.
ABB Çocuk Meclisi’nde  afet farkındalığı konulu eğitim düzenledi! ABB Çocuk Meclisi’nde afet farkındalığı konulu eğitim düzenledi! Ankara Büyükşehir Belediyesi, adet farkındalık adına çeşitli eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. Yaşanan afetlerin olası etkilerine karşı hazırlıklı olmak ve toplum güvenliğini artırmak amacıyla afetlere karşı bilinçlendirme konusunda çalışmalar yürüten Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kez Çocuk Meclisi'nde bir eğitim düzenledi.
ABB Başkanı Yavaş'tan Ankara'da yaşayan depremzede ve öğrencilere oy kullanma çağrısı! ABB Başkanı Yavaş'tan Ankara'da yaşayan depremzede ve öğrencilere oy kullanma çağrısı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ankara’da yaşayan depremzede vatandaşlar ile farklı illerden Ankara’ya gelerek eğitim gören öğrencileri yerel yönetim seçimlerine katılmaya davet eden Başkan Yavaş, oy kullanma çağrısında bulundu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Koro kayıtlarını başlattı! Ankara Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Koro kayıtlarını başlattı! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son duyuru ile birlikte Türk Halk Müziği Koro kayıtlarının başladığı ifade edildi.