Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB Başkanı Yavaş Keçiören Fatih Köprüsü trafiğine neşter vuracak çözümü açıkladı ABB Başkanı Yavaş Keçiören Fatih Köprüsü trafiğine neşter vuracak çözümü açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yoğun trafiğin yaşandığı bölgeler için projeler geliştirmeye devam ediyor. Kentte akıcı, güvenilir ve konforlu bir ulaşım sağlanması amacıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu kez Keçiören'deki Fatih Köprüsü trafiği için çözümünü paylaştı.
ABB BAŞAK projesi ile 98 evi hak sahiplerine teslim etti! ABB BAŞAK projesi ile 98 evi hak sahiplerine teslim etti! Ankara Büyükşehir Belediyesinin kırsal kalkınmayı geliştirmek ve üretimi artırmak, kentten kırsala dönüş yapmak isteyen vatandaşları teşvik etmek, kaçak ve düzensiz yapılaşmanın önüne geçmek amacıyla başlattığı, yöreye özgü ‘Ankara Evi’ mimarisini yansıtan “Başkent Ankara Köy Evleri Projesi” vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
ABB Başkanı Yavaş'tan kamyoncu ve nakliyeci esnafına ziyaret ABB Başkanı Yavaş'tan kamyoncu ve nakliyeci esnafına ziyaret ABB Başkanı Mansur Yavaş, kamyoncu ve nakliyeci esnafıyla bir araya geldi. Esnafla sohbet eden Yavaş ardından açıklamalarda da bulundu.
ABB Başkanı Mansur Yavaş OSTİM Sanayicileri ile bir araya geldi ABB Başkanı Mansur Yavaş OSTİM Sanayicileri ile bir araya geldi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şehir için büyük anlam ifade eden OSTİM sanayi bölgesine gitti. OSTİM Sanayi Bölgesi istişare toplantısına katılan Yavaş, esnaf ile bir araya geldi.
ABB Ankara tarihini turistlere anlatmaya devam ediyor ABB Ankara tarihini turistlere anlatmaya devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi şehir ve ülke için kültürel ve tarihi önemi olan yerleri ziyarete gelen turistlerin işlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. Son olarak turistler için broşür ve harita hazırlandığı açıklandı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Ankara'ya yeşil alan kazandırmaya devam açıklaması! ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Ankara'ya yeşil alan kazandırmaya devam açıklaması! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkanlık için yeniden aday olduğu yerel seçimler öncesi açıklamalar yapmaya devam ediyor. Yavaş, son olarak Ankara'ya kazandırılan yeşil alanlar ile ilgili konuştu.
ABB Yenimahalle Gençlik Merkezi’nde PCM Proje Döngüsü Eğitimi düzenledi! ABB Yenimahalle Gençlik Merkezi’nde PCM Proje Döngüsü Eğitimi düzenledi! Günümüzde her geçen gün gelişen ve değişen teknolojilerle beraber bireylerin kişisel ve profesyonel gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, çeşitli alanlarda ücretsiz olarak düzenlediği eğitimlerine devam ediyor. Belediye bu kez PCM Proje Döngüsü Eğitimi düzenlerken talebin de hayli yoğun olduğu aktarıldı.
ABB'den öğrencilere yönelik Sınav Kazandıran Stratejiler konferansı! ABB'den öğrencilere yönelik Sınav Kazandıran Stratejiler konferansı! Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere yönelik çeşitli çalışmalar yürütüyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında öğrenciler için bu kez Sınav Kazandıran Stratejiler konulu konferans düzenlendi.
ABB çocuklar için 5 Beyaz tiyatro oyununu duyurdu! ABB çocuklar için 5 Beyaz tiyatro oyununu duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte çocuklar için 5 Beyaz tiyatro oyununun ücretsiz bir şekilde sergileneceği ifade edildi. Konu hakkında detaylı bilgi sosyal medya
ABB Başkanı Mansur Yavaş 27 Ocak'ta 5 yıllık dönemini anlatacak ABB Başkanı Mansur Yavaş 27 Ocak'ta 5 yıllık dönemini anlatacak Ankara siyaset gündeminde hareketli günler geçirmeye devam ediyor. 31 Mart seçimlerine çok az bir zaman kala ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan önemli bir adım daha geldi.
ABB Etimesgut'a yapılan yeni aile yaşam merkezi hakkında paylaşım yaptı! ABB Etimesgut'a yapılan yeni aile yaşam merkezi hakkında paylaşım yaptı! Ankara Büyükşehir Belediyesi şehrin dört bir yanında aktif olarak hizmet çalışmalarına devam ediyor. Belediye devam eden proje inşaatları ile ilgili aktif olarak bilgilendirme yapıyor.
ABB Başkanı Yavaş tatilin ilk günü çocuklarla buluştu! ABB Başkanı Yavaş tatilin ilk günü çocuklarla buluştu! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline giren Başkentli minikler için eğlence dolu bir program hazırladı. Bu programda ABB Başkanı Mansur Yavaş çocuklar ile bir araya geldi.