Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB'den 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümüne özel fotoğraf sergisi! ABB'den 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümüne özel fotoğraf sergisi! Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’yi yasa boğan 6 Şubat Depremi’nin yıl dönümünde Ankara'da çeşitli anma etkinlikleri düzenledi. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar anılırken Başkent Ankara'da da depremin yıl dönümüne özel fotoğraf sergisi açtı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi deprem felaketinin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi deprem felaketinin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlar için saat 04.17’de anma programı düzenledi.
ABB'den saat tam 04.17'de anma etkinliği! Depremde hayatını kaybedenler başkentte unutulmadı ABB'den saat tam 04.17'de anma etkinliği! Depremde hayatını kaybedenler başkentte unutulmadı ABB, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için saat tam 04.17'de anma töreni düzenledi. Törene, ABB Başkanı Mansur Yavaş da katıldı ve depremzede vatandaşları yalnız bırakmadı.
ABB'den 6 Şubat depremlerine yönelik panel! Depremzede vatandaşlar yaşadıklarını anlattı ABB'den 6 Şubat depremlerine yönelik panel! Depremzede vatandaşlar yaşadıklarını anlattı ABB, 6 Şubat depremlerine yönelik panel düzenledi. “6 Şubat Depremi’ne Tanık Olanlar Paneli”nde depremzede vatandaşlar yaşadıklarını anlattı, duygu dolu anlar yaşandı.
ABB Başkanı Yavaş: Ankara'dan aldığımızı Ankara'ya verdik ABB Başkanı Yavaş: Ankara'dan aldığımızı Ankara'ya verdik Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş il genelinde vatandaşlar ile buluşup karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Başkan Yavaş son olarak ev hanımları ile bir araya geldi ve 5 yıllık dönemlerinde yaptıkları hizmetler hakkında konuştu.
ABB tarafından düzenlenen "Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali" renkli görüntülere sahne oldu ABB tarafından düzenlenen "Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali" renkli görüntülere sahne oldu Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından şehirdeki çocukların yarıyıl tatilinde eğlenceli vakit geçirmesi için düzenlenen "Geleneksel Yarıyıl Tatili Çocuk Festivali" binlerce kişinin katılımı ile tamamlandı. Festivale katılan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'tan açıklama! Vatandaşın parasını ranta mı dağıtacaktık Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'tan açıklama! Vatandaşın parasını ranta mı dağıtacaktık Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, “Az Laf Çok İş” sloganıyla başladığı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı görevini sürdüren Yavaş, Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.
ABB'den Ankara'ya yeni ve modern yaya üst geçitleri! ABB'den Ankara'ya yeni ve modern yaya üst geçitleri! Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte hem trafik akışını rahatlatmak hem de yayalar ile sürücülerin can güvenliğini sağlamak amacıyla yaya üst geçitlerinin sayısını artırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Ankara'da yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler verilirken yeni modern yaya üst geçitlerinin kente kazandırıldığı bildirildi.
ABB EGO şoförlerine stres yönetimi ve empati eğitimi verildi ABB EGO şoförlerine stres yönetimi ve empati eğitimi verildi Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde görev alan ulaşım personellerine görevleri başındayken yaşayabilecekleri zorluklara karşı eğitim verildi. Eğitimin konusu "Halkla İlişkiler, Öfke Kontrolü- Stres Yönetimi ve Empati” şeklinde oldu.
Sadece Türkiye'de değil dünyada eşi benzeri yok! ABB'den dijital hayvanat bahçesi Sadece Türkiye'de değil dünyada eşi benzeri yok! ABB'den dijital hayvanat bahçesi ABB tarafından hayata geçirilen yeni projenin sadece Türkiye'de değil dünyada da eşi benzeri yok. Ankaralılara kazandıran proje ile, Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi, dijital olarak yeniden Ankaralıların hizmetine sunulacak.
ABB Başkanı Yavaş'a Sıhhiye Yenişehir Pazaryerinde coşkulu karşılama! ABB Başkanı Yavaş'a Sıhhiye Yenişehir Pazaryerinde coşkulu karşılama! Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Sıhhiye - Yenişehir Pazaryerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Hem esnafın hem de pazar ziyaretinde olan vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, istek ve sorunları dinledi.
ABB'den Sanayide Neet Kadınlar Projesi için destek! ABB'den Sanayide Neet Kadınlar Projesi için destek! Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki kadın istihdamını artırmak üzere düzenlenen eğitim programlarına destek olmaya ve ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede daha önceden de duyurulan Sanayide Neet Kadınlar Projesi için tam destek verileceği bildirildi.