Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB depremzede ailelere dijital hayvanat bahçesini gezdirdi ABB depremzede ailelere dijital hayvanat bahçesini gezdirdi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat depremlerinden etkilenen ve şehirde ikamet eden vatandaşlara yönelik etkinlikler devam ediyor. Son olarak Mamak'ta yaşayan depremzedelere Dijital Hayvanat Bahçesi gezdirildi.
ABB Başkanı Yavaş Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu! Hadi el yükseltin şu açık çekinizi görelim ABB Başkanı Yavaş Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu! Hadi el yükseltin şu açık çekinizi görelim ABB Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş, seçim koordinasyon merkezi açılışlarına katılmaya devam ediyor. ABB Başkanı Yavaş, katıldığı açılış töreninde yaptığı konuşmada belediye harcamalarına dikkati çekti.
Ankara'daki diyabet hastalarına özel motivasyon kampı düzenlendi! Ankara'daki diyabet hastalarına özel motivasyon kampı düzenlendi! Başkent Ankara'da yaşayan diyabet hastaları için Ankara Büyükşehir Belediyesi motivasyon kampı düzenledi. Motivasyon kampına ilgi yoğunken başlatılan motivasyon kampı hakkında da bilgiler verildi.
Hamidiye Camisi'ni yeniden kent tarihine kazandırmak için ABB'nin çalışmaları sürüyor! Hamidiye Camisi'ni yeniden kent tarihine kazandırmak için ABB'nin çalışmaları sürüyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihine ışık tutan yapıların gelecek nesillere aktarılması için proje çalışmalarını sürdürüyor. ABB tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Hamidiye Camisi'de yeniden kent tarihine kazandırılmak üzere restore ediliyor.
ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak projesinin ihalesi gerçekleştirildi ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak projesinin ihalesi gerçekleştirildi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak projesinin ihalesinin tamamlandığı öğrenildi.
ABB Başkanı Yavaş, Polatlı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılım sağladı! ABB Başkanı Yavaş, Polatlı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılım sağladı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün Polatlı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılım sağladı. Açılışta önemli konular hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Mamak'ta net konuştu! Kul Hakkının yenilmesine çalınmasına müsaade etmedik ABB Başkanı Mansur Yavaş Mamak'ta net konuştu! Kul Hakkının yenilmesine çalınmasına müsaade etmedik Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 2024 Yerel Seçimleri Kapsamında partisinin Mamak seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu. Başkan Yavaş yoğun kalabalık ile gerçekleşen açılışta "Bu para sizin paranız. Kul hakkının yenmesine, çalınmasına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz" dedi.
ABB'den Ankara trafiğini azaltacak dev projeler! Çalışmalar başladı ABB'den Ankara trafiğini azaltacak dev projeler! Çalışmalar başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir ulaşımını rahatlamak için dev projeler için çalışmalara başlanıldığı kararı verildi. Bağdat Caddesi, Turan Güneş Bulvarı ve Doğukent Caddesi bölgesine yapılması planlanan düzenlemeler ile ilgili ilk detaylar verildi.
ABB Başkanı Yavaş ile Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu bir araya geldi! ABB Başkanı Yavaş ile Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu bir araya geldi! ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi'nde gerçekleşen kahvaltı etkinliği ile Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu üyeleriyle bir araya geldi.
ABB'den motokuryeler için konforlu ve emniyetli çalışma şartları çağrısı ABB'den motokuryeler için konforlu ve emniyetli çalışma şartları çağrısı Ankara Büyükşehir Belediyesi son yıllarda motokuryeler ile ilgili yaşanan ölümlü kaza gibi durumların ardından bir çağrıda bulundu. ABB yaptığı çağrıda motokuryelerin şartlarının i
ABB tarihi Hamidiye Camisini restore ediyor! ABB tarihi Hamidiye Camisini restore ediyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehir genelinde tarihi yapıları aslına uygun bir şekilde restore edilme çalışmaları devam ediyor. Belediye bu kapsamda Hamidiye Camisinin restore etme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.
ABB Başkanı Yavaş Ankara’daki tüm OSB’lerin başkanlarıyla bir araya geldi! Biz gayet şeffaf çalışıyoruz ABB Başkanı Yavaş Ankara’daki tüm OSB’lerin başkanlarıyla bir araya geldi! Biz gayet şeffaf çalışıyoruz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'den yeniden Büyükşehir Belediyesine aday gösterilen Mansur Yavaş, saha çalışmalarını sürdürüyor. Bu kez Ankara'daki tüm OSB'lerin başkanları ile bir araya gelen Yavaş, burada seçim vaatlerine ilişkin de önemli açıklamalarda bulunarak şeffaflık mesajı ile dikkati çekti.