Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB 5 yeni metro hattı için çalışmaların sürdüğünü açıkladı ABB 5 yeni metro hattı için çalışmaların sürdüğünü açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir halkına ulaşım noktasında devam eden çalışmalar hakkında önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada 5 yeni metro hattı için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.
ABB Başkanı Yavaş'tan Mamak Metro Hattı açıklaması! Gün kaybetmeden çalışmayı sürdürüyoruz ABB Başkanı Yavaş'tan Mamak Metro Hattı açıklaması! Gün kaybetmeden çalışmayı sürdürüyoruz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından bugün yapılan açıklamalara göre Mamak Metro Hattı için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.
ABB Başkanı Yavaş Tunalı Hilmi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi! ABB Başkanı Yavaş Tunalı Hilmi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş'ın saha çalışmaları devam ederken esnaf ziyaretleri de hız kesmiyor. Tunalı Hilmi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yavaş, ortak akıl vurgusu ile açıklamalar yaptı.
ABB liyakat esasıyla alınan zabıta ve itfaiye personellerinin işbaşı yaptığını duyurdu! ABB liyakat esasıyla alınan zabıta ve itfaiye personellerinin işbaşı yaptığını duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi kentteki vatandaşların istihdamı için ilan yayımlayarak belediyeye zabıta ve itfaiye alımı yapmaya devam ediyor. Belediye tarafından geçtiğimiz aylarda başvuruları alınan zabıta ve itfaiye eri alımlarının ardından personelin işbaşı yaptığı duyuruldu.
Ankaralı taksicilerden ABB Başkanı Yavaş'a tam destek! Her zaman yanınızdayız Ankaralı taksicilerden ABB Başkanı Yavaş'a tam destek! Her zaman yanınızdayız ABB Başkanı Yavaş düzenlenen etkinlikte Ankara'lı taksiciler ile bir araya geldi. Belediye olarak taksicilere desteklerini süreceğini ifade eden Başkan Mansur Yavaş'a taksicilerde aynı şekilde karşılık verdi.
ABB'den ücretsiz Podcast yayıncılığı eğitimi! Başvurular başladı ABB'den ücretsiz Podcast yayıncılığı eğitimi! Başvurular başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara yönelik çeşitli alanlarda ücretsiz eğitim atölyeleri düzenlemeye devam ediyor. ABB kaynaklarından yapılan açıklamada son olarak Podcast yayıncılığı konusunda eğitim verileceği açıklandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş açıkladı! Rozetimizi çıkardık kimseyi ayırmadık Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş açıkladı! Rozetimizi çıkardık kimseyi ayırmadık Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, saha çalışmalarına devam ediyor. Başkan Yavaş, çeşitli ziyaretlerini sürdürürken bu kez Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayicilerle buluştu. Yavaş, 2019 yılından bu yana yaptıkları projelerden bahsederek rozetini çıkardığının altını çizdi.
ABB'nin verdiği Eczane Destek Personeli eğitimini alan kursiyerler işlerine başladı ABB'nin verdiği Eczane Destek Personeli eğitimini alan kursiyerler işlerine başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların iş sahibi olmaları için düzenlenen istihdam programları meyvelerini veriyor. Son olarak ABB'nin eczanelerde destek personeli eğitimini alan kişilerin yeni işlerine başladığı öğrenildi.
ABB sporcularından Avrupa Halter Şampiyonası'nda madalya başarısı ABB sporcularından Avrupa Halter Şampiyonası'nda madalya başarısı Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan ASKİ Spor ülkemize madalya yaşattı. Yapılan açıklamada kulübün sporcularının Avrupa Halter Şampiyonası'nda dereceye girdiği bildirildi.
ABB Başkanı Yavaş Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ile buluştu! ABB Başkanı Yavaş Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ile buluştu! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, saha çalışmalarına devam ediyor. Saha çalışmalarını sürdüren ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, bu kez TMMOB üyeleri ile bir araya geldi.
ABB ücretsiz e-ticaret eğitimlerine devam ediyor ABB ücretsiz e-ticaret eğitimlerine devam ediyor ABB tarafından ücretsiz olarak verilen eğitimler devam ediyor. Bu kapsamda ABB özel bir üniversite ile iş birliğine giderek verdiği e-ticaret eğitiminin 3.sünü gerçekleştirdi.
ABB Etimesgut Şeker Mahallesi'nde yaşanan sel ve su taşkınları için harekete geçtiğini açıkladı ABB Etimesgut Şeker Mahallesi'nde yaşanan sel ve su taşkınları için harekete geçtiğini açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından son yaşanan yağış gelişmelerinin ardından önemli bir açıklama geldi. Büyükşehir Belediyesi yönetimi tarafından Etimesgut Şeker Mahallesinin su taşkınları sorununu çözmek için gerekli adımların atılmaya başlanıldığı bildirildi.