Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş, Evren ve Şereflikoçhisar’da Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı! ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş, Evren ve Şereflikoçhisar’da Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş bugün Evren ve Şereflikoçhisar’da Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Ankaralıların kulaklarının pası silinecek! Uğur Aslan ve Tolga Kaya Ankara'da konser verecek Ankaralıların kulaklarının pası silinecek! Uğur Aslan ve Tolga Kaya Ankara'da konser verecek Ankara'da düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Etkinlikleri kaçırmak istemeyen Ankaralıların araştırmaları devam ederken kentte Uğur Aslan ve Tolga Kaya'nın konser vereceği bildirildi.
ABB tarafından yenilenen Anafartalar Belediye Çarşısı ilgi odağı oldu! ABB tarafından yenilenen Anafartalar Belediye Çarşısı ilgi odağı oldu! ABB tarafından yenileme çalışmaları son bulan Anafartalar Belediye Çarşısı, Ankaralılar tarafından yoğun ilgi alırken beğeni ile de karşılandı.
ABB'den kırsal kalkınma toplantısı! Toplamda 5 milyon 343 bin 619 TL’lik yatırım yapıldı ABB'den kırsal kalkınma toplantısı! Toplamda 5 milyon 343 bin 619 TL’lik yatırım yapıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde tarım ile hayvancılığın kalkınması ve sürdürülebilirliğin sağlanması amacıyla destek olmaya devam ettiğini bildirdi. Bu çerçevede kentte kırsal kalkınma toplantısı gerçekleştiği bildirildi.
ABB Keçiören'e spor köyü kuracak! Çalışmalar başladı ABB Keçiören'e spor köyü kuracak! Çalışmalar başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından son günlerde şehre yapılması planlanan projeler birer birer açıklanmaya başladı. Bu kapsamda belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Keçiören ilçesine spor temalı bir park yapılacağı açıklandı
ABB duyurdu! İki yeni metro hattının daha projesi tamamlandı ABB duyurdu! İki yeni metro hattının daha projesi tamamlandı ABB, başkente kazandıracağı iki yeni metro hattının daha projesini tamamlayarak, incelenmek üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na teslim etti.
ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Esenboğa Havaalanı’na doğru giden trafik yükü hafifletilecek ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Esenboğa Havaalanı’na doğru giden trafik yükü hafifletilecek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Esenboğa Havaalanı’na doğru giden trafik yükünü hafifletecek olan projenin Nisan ayında ihaleye çıkacağı ifade edildi.
ABB Ankara’nın Göllerindeki Doğal Hazine adlı kitabı okuyucuyla buluşturdu! ABB Ankara’nın Göllerindeki Doğal Hazine adlı kitabı okuyucuyla buluşturdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki çalışmalarına devam ediyor. Belediye tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında su kaynaklarının korunması, kirletilmemesi ve mevcut kaynaklardan yüksek faydanın sağlanması için yeni bir projeye daha imza atıldı.
ABB duyurdu! Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitim başvuruları başladı ABB duyurdu! Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitim başvuruları başladı Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitim başvurularının başladığı ifade edildi.
Ankara Teknoloji Köprüsü Kuluçka Merkezi GSYO’dan 750 bin dolarlık yatırım aldı Ankara Teknoloji Köprüsü Kuluçka Merkezi GSYO’dan 750 bin dolarlık yatırım aldı Başkent Ankara'daki yatırımlar hız kesmeden devam ederken ABB tarafından geliştirilen Ankara Teknoloji Köprüsü Kuluçka Merkezi, GSYO’dan 750 bin dolarlık yatırım almayı başardı.
ASKİ İvedik Pompa İstasyonu çatısına güneş enerji santrali kurulması için ihale düzenleyecek! ASKİ İvedik Pompa İstasyonu çatısına güneş enerji santrali kurulması için ihale düzenleyecek! Ankara'ya yeni yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Ankara'ya yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ederken ASKİ Genel Müdürlüğünün İvedik Pompa İstasyonu çatısına güneş enerji santrali kurmak için düğmeye bastığı öğrenildi.
ABB Ego Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında unutulan eşyaları açık arttırma ile satacaklarını açıkladı ABB Ego Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında unutulan eşyaları açık arttırma ile satacaklarını açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak vatandaşlara hizmet veren EGO Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Edinilen bilgiye EGO otobüsleri, Ankaray ve Metrolarda unutulan eşyalar aradan 1 yıl geçmesine rağmen sahipleri bulunmadığı için satılacak.