Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB Başkanı ve adayı Yavaş Ayaş'ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı! ABB Başkanı ve adayı Yavaş Ayaş'ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı! ABB Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş, Ayaş ilçesinde gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı, Ayaşlı vatandaşlarla bir araya geldi.
ABB Başkanı Yavaş Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi! ABB Başkanı Yavaş Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi! Yerel seçim süreci devam ederken başkan adaylarının saha çalışmaları da hız kazandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, esnaflarla bir araya geldiği ziyaretlerine devam ederken bu kez Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi.
Servis araçları esnafıyla bir araya gelen ABB Başkanı Yavaş açıkladı! Esnaf dostu olmaya devam edeceğiz Servis araçları esnafıyla bir araya gelen ABB Başkanı Yavaş açıkladı! Esnaf dostu olmaya devam edeceğiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, servis araçları esnafıyla bir araya geldi. Servis araçları esnafı ile bir araya geldiği toplantıda önemli ifadelere yer veren Yavaş, esnafın yanında olmaya devam edeceklerini belirterek bugüne kadar esnafa yaptıkları desteklerden bahsetti.
ABB tarihi duyurdu! Batıkent Rekreasyon Alanı yapımında sona gelindi ABB tarihi duyurdu! Batıkent Rekreasyon Alanı yapımında sona gelindi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süredir yapımı devam eden ve yapımında sona yaklaşılan 'Batıkent Reaksiyon Alanı'nın kısa süre içerisinde hizmete açılmasının planlandığı öğrenildi.
ABB Başkanı Yavaş Çubuk Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi ABB Başkanı Yavaş Çubuk Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 2024 Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında Başkentin ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Yavaş son olarak Çubuk ilçesinde partisinin Seçim Koordinasyon Merkezini açtı.
Polatlı İçme Suyu iletim hattı yapım işinde sona gelindi! Polatlı İçme Suyu iletim hattı yapım işinde sona gelindi! ASKİ Genel Müdürlüğü, İvedik İçme Suyu Arıtma Tesisi’nden Polatlı’ya su taşıyarak kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlamak amacıyla başladığı çalışmaların 100 kilometrelik ana isale hattında sona yaklaştı. Bu çerçevede çalışmaların 27'nci kilometreye ulaştığı bildirildi.
ABB Başkanı Yavaş, gençlerle Beştepe'de yenilenen kafe ve spor kompleksinin açılışına katıldı! ABB Başkanı Yavaş, gençlerle Beştepe'de yenilenen kafe ve spor kompleksinin açılışına katıldı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Beştepe'de yenilenen kafe ve spor
ABB Başkanı Mansur Yavaş Minibüsçüler Odası tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı ABB Başkanı Mansur Yavaş Minibüsçüler Odası tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yavaş şehirde ulaşım sektöründe faaliyet gösteren gruplar ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Yavaş son olarak Ankara Minibüsçüler Odasının düzenlediği organizasyona katıldı.
Ankaralı gençlere ücretsiz ingilizce dil eğitimi veriliyor Ankaralı gençlere ücretsiz ingilizce dil eğitimi veriliyor Ankara'da vatandaşların sosyal anlamda kendini geliştirmesi için yapılan etkinliklere bir yenisi daha eklendi. ABB'ye bağlı ekipler tarafından gençler için ücretsiz ingilizce kursu eğitimi devam ediyor.
ABB Başkanı Mansur Yavaş başkentli arıcılar için düzenlenen etkinliğe katıldı ABB Başkanı Mansur Yavaş başkentli arıcılar için düzenlenen etkinliğe katıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde arıcılık faaliyetlerinin yaygınlaşması ve gelişmesi için önemli bir çalışmaya imza attı. Başkent Arıcılık Dergisi Lansmanı ve Arıcılık Eğitimi adlı etkinliğe ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta katıldı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Kaleciklilerle buluştu! ABB Başkanı Mansur Yavaş Kaleciklilerle buluştu! ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, Kalecik'te Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında vatandaşlar ile bir araya geldi, seçim vaatlerini anlattı.
ABB üniversite öğrencileri için kariyer günü etkinliği düzenledi ABB üniversite öğrencileri için kariyer günü etkinliği düzenledi Ankara'da eğitim gören üniversite öğrencileri için ABB tarafından önemli bir adım atıldı. Öğrenciler alanında uzman kişiler tarafından bir araya getirilerek merak ettikleri soruların cevaplanması sağlandı.