Ankara Büyükşehir Belediyesi

ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’na ABB Başkanı Yavaş'tan ziyaret! ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’na ABB Başkanı Yavaş'tan ziyaret! Başkent Ankara'da düzenlenen sanat faaliyetlerine yoğun ilgi sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş da saha çalışmalarına devam ederken bu kez bir sanat fuarını ziyaret etti.
ABB Başkanı Yavaş, Etimesgut'ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi! ABB Başkanı Yavaş, Etimesgut'ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi! Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu Yerel Seçimleri kapsamında Etimesgut ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
Atatürk Orman Çiftliği Dijital Hayvanat Bahçesi Ankara'daki Büyükelçilere tanıtıldı! Atatürk Orman Çiftliği Dijital Hayvanat Bahçesi Ankara'daki Büyükelçilere tanıtıldı! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından son teknolojiyle oluşturulan, kapsamıyla dünyanın en büyük dijital hayvanat bahçesi olma özelliğini taşıyan Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi kente kazandırıldı. Projeye olan ilgi devam ederken Dijital Hayvanat Bahçesi bu kez Ankara'da görev yapan Büyükelçilere tanıtıldı.
Ankara Mamak'taki Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 342 konut için kura çekimi gerçekleştirildi Ankara Mamak'taki Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 342 konut için kura çekimi gerçekleştirildi Uzun bir süredir Kentsel Dönüşüm Projesinin tamamlanmasını ve yeni evlerine kavuşmayı bekleyen Mamaklılar için önemli bir an yaşandı. Yapım sürecinde sona gelinen konutlar kura ile sahiplerini buldu.
ABB Başkanı Mansur Yavaş vatandaşların eczanelere olan borçlarını kapattırdı! ABB Başkanı Mansur Yavaş vatandaşların eczanelere olan borçlarını kapattırdı! Özellikle pandemi döneminde Ankara'da başlayan ve daha sonrasında ülkenin bir çok şehrine yayılan esnafların veresiye borçlarını kapatma hareketi gündem olmuştu. Konu ile ilgili ABB yönetimi örnek bir adım daha attı ve yüzlerce hastanın eczanelere olan borcunu ödedi.
ABB Başkanı Yavaş canlı yayında konuştu! 5 yıldır yaptıklarıma güveniyorum ABB Başkanı Yavaş canlı yayında konuştu! 5 yıldır yaptıklarıma güveniyorum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Seçim öncesinde vaatlerinden bahseden Yavaş, bunların yanı sıra da yapılan projeleri açıkladı.
Ankaralı çiftçiye 80 milyon 725 TL tutarında mazot desteği yatırıldı! 18 bin çiftçi faydalandı Ankaralı çiftçiye 80 milyon 725 TL tutarında mazot desteği yatırıldı! 18 bin çiftçi faydalandı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarımı ve çiftçiyi desteklemeye devam ediyor. Kırsal kesime yönelik çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, çiftçiye mazot desteği müjdesi verdi. 18 bin çiftçiye toplamda 80 milyon 725 TL tutarında mazot desteği yatırıldığı açıklandı.
ABB Ankara'nın Bala ilçesinde Kırsal Kalkınma Toplantısı düzenledi! ABB Ankara'nın Bala ilçesinde Kırsal Kalkınma Toplantısı düzenledi! Ankara Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde tarım ile hayvancılığın kalkınması ve sürdürülebilirliğin sağlanması amacıyla desteklerini sürdürüyor. Söz konusu destek programları devam ederken Ankara'nın Bala ilçesinde Kırsal Kalkınma Toplantısı düzenlendiği bildirildi.
Mamak Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı CHP Genel Başkanı Özel'in katılımıyla yapıldı! Mamak Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı CHP Genel Başkanı Özel'in katılımıyla yapıldı! Ankara'da yeni açılışlar yapılmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent halkına hizmet sunmaya devam ederken sosyal alanların sayısını artırmak üzere yeni yatırım ataklarını da sürdürüyor. Bu çerçevede Mamak ilçesine kazandırılan Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımı ile yapıldı.
ABB bir ilke imza atıldığını duyurdu! ABB başkanı Yavaş Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi imzaladı ABB bir ilke imza atıldığını duyurdu! ABB başkanı Yavaş Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi imzaladı Ankara'da yapılan yenilikler vatandaşların gündeminde yer alırken ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın bir ilke daha imza attığı açıklandı. Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi imzaladığı duyurulan ABB Başkanı Yavaş'ın imzaladığı taahhütnameye ilişkin detaylar da paylaşıldı.
ABB Başkanı Yavaş yerel seçim öncesi 5 yıllık yönetim dönemine ait mali durum raporunu paylaştı ABB Başkanı Yavaş yerel seçim öncesi 5 yıllık yönetim dönemine ait mali durum raporunu paylaştı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde mal varlığını açıklamasının ardından önemli bir açıklama daha yaptı. Başkan Yavaş 5 yıllık yönetim dönemine ait mali durum raporunu yayınladı.
ABB 8 Mart'a özel olarak Şevval Sam konseri düzenleyeceğini duyurdu ABB 8 Mart'a özel olarak Şevval Sam konseri düzenleyeceğini duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir konser organize ettiğini açıkladı. Söz konusu konserde Şevval Sam sevilen şarkılarını seslendirecek.