Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB Ankara'nın 4 ana arterine cep terminal inşa ediyor! ABB Ankara'nın 4 ana arterine cep terminal inşa ediyor! Başkent Ankara'da ulaşım kolaylığı sağlayan projelere imza atılmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile kentte cep termali talebinde bulunan vatandaşları sevindiren haber verildi.
ABB EGO Spor sezona Samsun'da galibiyet alarak başladı ABB EGO Spor sezona Samsun'da galibiyet alarak başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde farklı branşlarda mücadele veren sporcular almış oldukları başarılı sonuçlar ile başkentlileri sevindirmeye devam ediyor. Son olarak EGO Spor Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde Atakum Gelişim'i mağlup etmeyi başardı.
Başkent Marketler'de uygun fiyatlı et satışına vatandaşın ilgisi devam ediyor! Başkent Marketler'de uygun fiyatlı et satışına vatandaşın ilgisi devam ediyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda Ramazan ayına özel olarak uygun fiyatlı et satışı yapacağını açıklamıştı. ramazan ayının ikinci gününde devam eden et satışına vatandaşın ilgisi de yoğun oldu.
ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Ramazan ayına özel iftarlık kumanya ve sıcak yemek ikramı yapılacak ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Ramazan ayına özel iftarlık kumanya ve sıcak yemek ikramı yapılacak Ramazan ayının gelmesiyle birlikte 30 gün boyunca belirlenen noktalarda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz iftarlık kumanya ve sıcak yemek dağıtımı yapılacağı duyuruldu.
ABB Başkanı Yavaş, Fitre Ver kampanyasını duyurdu! ABB Başkanı Yavaş, Fitre Ver kampanyasını duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Fitre Ver kampanyasının başladığını duyurdu.
ABB yüzde 90 hibe ile silajlık mısır tohumu desteğine başlanacağını duyurdu! ABB yüzde 90 hibe ile silajlık mısır tohumu desteğine başlanacağını duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesinin kent halkına destekleri devam ediyor. Ankara'da üreticiye verilen desteklere her geçen gün bir yenisi eklenirken bu kez yüzde 90 hibe ile silajlık mısır tohumu desteğine başlanacağı bildirildi.
Ankara'da Başkent Marketler uygun fiyatlı et satışına başladı! Ankara'da Başkent Marketler uygun fiyatlı et satışına başladı! Başkent Ankara'da Ramazan ayının gelişi ile beraber harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın kırmızı ete ulaşması adına bir kampanya başlattı. Başkent Marketler üzerinden indirimli kırmızı et ve kıyma satışı yapılacağı açıklanırken kampanya da bugün itibariyle başladı.
Ankara'da Yazar Okur Buluşması programı düzenlendi! Ankara'da Yazar Okur Buluşması programı düzenlendi! Başkentte belediyeler tarafından düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Etkinlik duyuruları Ankaralıların gündeminde yer alırken kentte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazar Okur Buluşması programı düzenlendi.
ABB gençler için düzenlenen global teknoloji maratonuna ev sahipliği yaptı ABB gençler için düzenlenen global teknoloji maratonuna ev sahipliği yaptı Şehir genelinde vatandaşlara sosyal ve ekonomik olarak verdiği hizmetler ile de ön plana çıkan ABB, ev sahipliği yaptığı önemli organizasyonlar ile de biliniyor. Son olarak ABB Dikmen'de "Teens In AI Ankara IWD Global Techathon" adlı organizasyona ev sahipliği yaptı.
ABB Başkanı Yavaş 2024-2029 Projeleri Tanırım Töreni'nde konuştu! ABB Başkanı Yavaş 2024-2029 Projeleri Tanırım Töreni'nde konuştu! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün gerçekleştirilen 2024-2029 Projeleri Tanırım Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalarda devam edecek olan projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi açıldı! Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi açıldı! Ankara'ya kazandırılan yatırımlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ankara'daki yatırımlar devam ederken Altınpark'ta ABB tarafından açılışı yapılan Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, hizmete başlamaya hazır hale getirildi.
ABB başkanı ve Başkan adayı Yavaş Keçiören ve Mamak ilçelerinde seçmenle buluştu! ABB başkanı ve Başkan adayı Yavaş Keçiören ve Mamak ilçelerinde seçmenle buluştu! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında ilçelerde halkla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mamak ve Keçiören ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Yavaş, önemli açıklamalara yer verdi.