Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB Başkanı Mansur Yavaş pazarcı esnafı ile bir araya geldi! ABB Başkanı Mansur Yavaş pazarcı esnafı ile bir araya geldi! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş İftar organizasyonları ile farklı mesleklerden insanlar ile bir araya geliyor. Başkan Yavaş son olarak Ankaralı pazarcılar ile iftar yemeği yedi.
ABB Başkanı Yavaş, OTONOMİ esnafıyla bir araya geldi! ABB Başkanı Yavaş, OTONOMİ esnafıyla bir araya geldi! Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel ile birlikte Ankara OTONOMİ esnafına ziyaret gerçekleştirdi.
ABB Polatlı içme suyu hattının açılış tarihini duyurdu! ABB Polatlı içme suyu hattının açılış tarihini duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından uzun bir süredir su sıkıntısı çeken Polatlı'ya içme suyu hattı yapılması için çalışmalar başlatılmıştı. Yapılan çalışmalarda sona gelindi ve ABB açılış tarihini paylaştı.
ABB Gölbaşı'nda Hallaçlı Mehmet Ağa’nın restorasyonunu tamamladı! ABB Gölbaşı'nda Hallaçlı Mehmet Ağa’nın restorasyonunu tamamladı! ABB, Kurtuluş Savaşı’nda bahçesine kurduğu fırınlarla askerlerin ekmek ihtiyacını karşılayan Milli Mücadele kahramanı Hallaçlı Mehmet Ağa’nın Gölbaşı’ndaki konağında gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarını tamamladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Gaziler, Şehit Yakınları, Dul ve Yetimlere özel dernek binası! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Gaziler, Şehit Yakınları, Dul ve Yetimlere özel dernek binası! Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Hüseyingazi SKM açılışını gerçekleştirdi! ABB Başkanı Mansur Yavaş Hüseyingazi SKM açılışını gerçekleştirdi! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş partisinin Mamak ve Altındağ ilçeleri için hizmet verecek Hüseyingazi Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı.
ABB Yenimahalle'de Batıkent Rekreasyon alanının 1. etabını hizmete açtı ABB Yenimahalle'de Batıkent Rekreasyon alanının 1. etabını hizmete açtı Ankara Büyükşehir Belediyesi, Batıkent'te atıl durumda bulunan alanı vatandaşların vakit geçirebileceği bir yer olarak hizmete sunma çalışmalarında önemli aşama kaydetti. Atıl bölgenin 1. etabı kullanıma sunuldu.
Mansur Yavaş, Sokullu Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi! Mansur Yavaş, Sokullu Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi! Bugün Çankaya Sokullu Mehmet Paşa Caddesi’ndeki Sokullu Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından gerçekleştirildi.
ABB Başkanı Yavaş, Etimesgut'ta 95 bin metrekarelik yeni parkın açılışını gerçekleştirdi! ABB Başkanı Yavaş, Etimesgut'ta 95 bin metrekarelik yeni parkın açılışını gerçekleştirdi! Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Ankara'nın Etimesgut ilçesine açılan Batı Adliyesi Yanı Parkının açılış törenine katılım sağladı.
ABB Başkanı Yavaş, ATO Proje Tanıtım Toplantısı'nda konuştu! Ulus turizmin merkezi olacak ABB Başkanı Yavaş, ATO Proje Tanıtım Toplantısı'nda konuştu! Ulus turizmin merkezi olacak Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Ticaret Odası meclis ve komite üyeleri ile düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu.
ABB Başkanı Yavaş milli güreşçilerle bir araya geldi! ABB Başkanı Yavaş milli güreşçilerle bir araya geldi! ABB Başkanı Mansur Yavaş, 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan ASKİ Spor Kulübü’nün milli güreşçileri ile bir araya geldi, antrenmanlarını izledi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş 2 yeni itfaiye istasyonunun açılışını gerçekleştirdi! ABB Başkanı Mansur Yavaş 2 yeni itfaiye istasyonunun açılışını gerçekleştirdi! Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesine şehirde hizmet veren itfaiye istasyonlarının sayıları arttırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda ABB Başkanı Yavaş yapımı tamamlanan Tulumtaş ve Turgut Özal Mahallelerindeki itfaiye istasyonlarını açtı.