Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB duyurdu! Emre Fel 1 Eylül’de Elmadağ’da konser verecek ABB duyurdu! Emre Fel 1 Eylül’de Elmadağ’da konser verecek Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir konser duyurusu yaptı.
Ankara'da yolcuyu darp eden şoför hakkında EGO soruşturma açtı Ankara'da yolcuyu darp eden şoför hakkında EGO soruşturma açtı Ankara'da Pursaklar - Ulus seferini gerçekleştiren yolcu otobüsünde otobüs şoförü ile yolcu arasında tartışma çıkmış, şoför tarafından yolcunun darp edildiği anlara ait görüntüler ortaya çıkmıştı.
ABB Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi’ne Ön Kayıtlar Başladı! ABB Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi’ne Ön Kayıtlar Başladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için beklenen ön kayıt dönemi tarihlerini duyurdu. 36-68 ay çocuklu aileler dikkat!
ABB’nin düzenlediği Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor ABB’nin düzenlediği Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor ABB, Cumartesi günleri düzenlediği Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri etkinliğinin devam ettiğini duyurdu. 31 Ağustos Cumartesi saat 21.00'de yeni bir film gösterimi yapılacak.
Tan Taşçı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da konser verecek Tan Taşçı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da konser verecek 30 Ağustos Zafer Bayramı'na geri sayım başlarken etkinlik takvimleri de sorgulanıyor. Zafer Bayramı için hazırlanan kutlama programları vatandaşların gündeminde yer alırken Ankara Büyükşehir Belediyesi Tan Taşçı'nın konseri için duyuru yaptı.
ABB Başkanı Yavaş Gülbin Tosun'un zorunlu izne çıkarılması hakkında açıklama yaptı ABB Başkanı Mansur Yavaş Gülbin Tosun iddialarına cevap verdi Şu anda NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu olarak görev yapan Tosun'un sokak hayvanları konulu paylaşımları bir anda ülke gündemine oturmuştu. Uzun bir süredir gündem olan konu ile ilgili ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketleyen Tosun ağır ifadelerle eleştiride bulunmuştu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği verecek! Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği verecek! Ankara Büyükşehir Belediyesi 2024 yılı güz dönemi çiftçilere verilecek olan mazot desteği için başvuru tarihinin belirlendiğini açıkladı.
ABB’den çölyak hastaları için sıcak simit satışı duyurusu ABB’den çölyak hastaları için sıcak simit satışı duyurusu Ankara Büyükşehir Belediyesi 8 Eylül tarihinde belirlenen saatler arasında Başkent Market GİMAT şubesinde glutensiz simit satışı yapılacağını açıkladı.
ABB Başkanı Yavaş Afyonkarahisar’da 102. Zafer yılı kutlamalarına katıldı Başkan Yavaş Afyonkarahisar’da 102. Zafer yılı kutlamalarına katıldı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen 102. Zafer Yılı kutlamalarına katıldı.
Gran Fondo Başkent yarışına ABB'den destek Gran Fondo Başkent yarışına ABB'den destek Ülkemizde gerçekleşen sporsal faaliyetlere olan destekler devam ediyor. Ankara'da devam eden etkinliklerle ilgili bilgiler verilirken son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesinin Gran Fondo Başkent yarışına destek verdiği bildirildi.
ABB Sincan Aile Yaşam Merkezinde gençler Zafer Kupası için ter döktü ABB Sincan Aile Yaşam Merkezinde gençler Zafer Kupası için ter döktü Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Aile Yaşam Merkezi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi U11 Futbol Turnuvası düzenlendi. Gençler Zafer Kupası'nın sahibi olmak için kıyasıya mücadele etti.
ABB Bala, Nallıhan ve Şereflikoçhisar’da tohum desteği verecek ABB Bala, Nallıhan ve Şereflikoçhisar’da tohum desteği verecek Ankara Büyükşehir Belediyesi Bala, Nallıhan ve Şereflikoçhisar’da aspir tohum desteği verecek. Tohum desteğinden yararlanmak isteyenler için eğitim ve ön talep toplama toplantısı yapılacağı açıklandı.