Ankara Büyükşehir Belediyesi

EGO Otobüslerinin sayısı artıyor! ABB yeni otobüsler alındığını açıkladı EGO Otobüslerinin sayısı artıyor! ABB yeni otobüsler alındığını açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren EGO Genel Müdürlüğü envanterine yeni otobüsler eklendiği bildirildi. Konu ile ilgili ABB Başkanı Mansur Yavaş otobüs alımlarının süreceği mesajını verdi.
Ankaralılar uygun fiyatlı eti tüketmeye devam ediyor! 15 günde 81 ton et satıldı Ankaralılar uygun fiyatlı eti tüketmeye devam ediyor! 15 günde 81 ton et satıldı Ramazan ayı girmeden duyurusu yapılan uygun fiyatlı et satışı büyük bir ilgi ile devam ediyor. Söz konusu uygulama ile Ankara genelinde şuana kadar 81 tondan fazla et satışı gerçekleştirildiği bildirildi.
ABB öğrenciler için çalışma istasyonları açmaya devam ediyor ABB öğrenciler için çalışma istasyonları açmaya devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrencilerin dışarda rahatça ders çalışması için alanlar oluşturmayı sürdürüyor. Kent genelinde hazırlanacak yerler için metro istasyonları tercih ediliyor.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Elmadağlılar ile iftar organizasyonunda buluştu! ABB Başkanı Mansur Yavaş Elmadağlılar ile iftar organizasyonunda buluştu! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçim döneminin son günlerinde farklı ilçelerde bulunma kararına bağlı kalmaya devam ediyor. Elmadağ'da Hasanoğlan mahallesine giden Yavaş seçimi rekor oyla kazanacaklarını söyledi.
ABB Başkanı Yavaş'ın kızının Londra'daki evinin satın alma ücreti ve banka belgeleri paylaşıldı ABB Başkanı Yavaş'ın kızının Londra'daki evinin satın alma ücreti ve banka belgeleri paylaşıldı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeniden CHP'den aday gösterilmesi ile beraber seçim sürecinde mal varlığı açıklamasında bulundu. Mal varlığını açıklayan ve diğer adayları da açıklama yapmaya devam eden Başkan Yavaş'tan kızının Londra'da bulunan evine ilişkin ortaya atılan iddialarla ilgili belgeli yanıt geldi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan, Güdül ve Ayaş'ta esnaf ziyareti yaptı ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan, Güdül ve Ayaş'ta esnaf ziyareti yaptı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş mitingler ve düzenlenen organizasyonlara ek olarak bireysel olarak da ilçe sakinlerini yaşadıkları yerlerde ziyaret ediyor. Başkan Yavaş beraberindeki isimler ile vatandaşların taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan'da düzenlenen mitinge katıldı! ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan'da düzenlenen mitinge katıldı! Seçim çalışmalarına bir haftadan az bir zaman kalmasına rağmen ara vermeden devam eden ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan'a gitti. Düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Başkan Yavaş yolsuzluk konusunda önemli sözler sarf etti.
ABB'nin Ulus Hali'nde başlattığı yenileme çalışmaları sonrası modern görünümler! ABB'nin Ulus Hali'nde başlattığı yenileme çalışmaları sonrası modern görünümler! Ankara Büyükşehir Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkmaya devam edeceğine dair açıklama yaparken bu değerlerin gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla da çeşitli çalışmalar yürütüyor.
ABB, Doğaya Açılan Pencerem konulu sergi açılışı düzenledi! ABB, Doğaya Açılan Pencerem konulu sergi açılışı düzenledi! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden bugün 'Doğaya Açılan Pencerem' konulu sergi açılışı düzenlendi. Açılışa ​Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş katılım sağladı.
ABB Başkanı Yavaş, Kahramankazanlılarla iftarda bir araya geldi! ABB Başkanı Yavaş, Kahramankazanlılarla iftarda bir araya geldi! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Kahramankazanlılar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Başkent mobil marketlerde uygun fiyatlı et satışları için yeni adresler açıklandı! Başkent mobil marketlerde uygun fiyatlı et satışları için yeni adresler açıklandı! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların uygun fiyata et satın alabilmesi için başlatılan uygulama çerçevesinde bu hafta için yeni satış adresleri belli oldu.
ABB Çiçeğim Takas uygulaması ile çevre duyarlılığını arttırmaya devam ediyor! ABB Çiçeğim Takas uygulaması ile çevre duyarlılığını arttırmaya devam ediyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönemlerde hayata geçirilen ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Çiçeğim Takas uygulamasını sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşlar ellerindekileri istedikleri ile değiştiriyor.