Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB duyurdu! Batıkent Rekreasyon Alanı’na Ankaralılardan yoğun ilgi geldi ABB duyurdu! Batıkent Rekreasyon Alanı’na Ankaralılardan yoğun ilgi geldi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre açıldığı günden bu yana Batıkent Rekreasyon Alanı’na Başkentlilerden yoğun ilgi gösterildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi, 9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatili öncesi tüm birimleriyle hazırlıklarını tamamladıklarını duyurdu.
Ankara İtfaiyesi Bayram tatilinde yangın ihtimaline karşı vatandaşları uyardı Ankara İtfaiyesi Bayram tatilinde yangın ihtimaline karşı vatandaşları uyardı Ramazan tatilinin insanlar için kabusa dönüşmemesi adına ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda şehirdeki ekipler bir anlık ihmalin acı sonuçları olacağına dair söylemlerde bulunuyor.
ABB Başkanı Yavaş, Mamak'ta devir teslim törenine katıldı! ABB Başkanı Yavaş, Mamak'ta devir teslim törenine katıldı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün Mamak Belediye Başkanı seçilen Veli Gündüz Şahin’in devir teslim törenine katılım sağladı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş 16 Belediye Başkanı ile birlikte Anıtkabir'e gitti ABB Başkanı Mansur Yavaş 16 Belediye Başkanı ile birlikte Anıtkabir'e gitti 31 Mart seçimlerinde Ankara'da büyük bir zafer elde eden Cumhuriyet Halk Partisi, 25 ilçenin 16'sında kazanan parti olmuştu. ABB Başkanı Yavaş ilçelerde seçimi kazanan isimler ile birlikte Anıtkabir'e ziyarette bulundu.
ABB Başkanı Yavaş Keçiören'de konuştu! Keçiören Çankaya ile yarışır hale gelecek ABB Başkanı Yavaş Keçiören'de konuştu! Keçiören Çankaya ile yarışır hale gelecek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün Keçiören Belediye Başkanı seçilen Mesut Özarslan’ın mazbata törenine katıldı. Törende Keçiören'e ilişkin açıklamalara yer verildi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş mazbatasını alarak ikinci dönemine başladı ABB Başkanı Mansur Yavaş mazbatasını alarak ikinci dönemine başladı 31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan isimlerinden olan Mansur Yavaş, seçimi kazanmasının ardından mazbatasını aldı. Başkan Yavaş'a törende ailesi eşlik etti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi kadınlara ücretsiz ped desteğinde bulunacağını duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi kadınlara ücretsiz ped desteğinde bulunacağını duyurdu Sosyal anlamda bir çok destek uygulamasını hayata geçiren ABB şehirdeki kadınlar için özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Edinilen bilgiye göre kadınlara bedava ped verilecek.
Ankara'da mazbata günü! İkinci Mansur Yavaş dönemi başlıyor Ankara'da mazbata günü! İkinci Mansur Yavaş dönemi başlıyor Rekor bir oy oranı ile bir kez daha ABB Başkanı olarak seçilen Mansur Yavaş göreve başlıyor. Edinilen bilgiye göre Başkan Yavaş ikinci dönemine bugün resmen adım atacak.
ABB'nin uygun fiyatlı et satışı hizmetinde son gün belli oldu ABB'nin uygun fiyatlı et satışı hizmetinde son gün belli oldu Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin son aylarda yapmış olduğu uygulamalar arasında bir adım öne çıkan uygun fiyatlı et satışında sona gelindi. Yapılan açıklama ile satışların biteceği gün ve adresler ilan edildi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş seçildikten sonra ilk ziyaretini Toptancı Hali'ne yaptı ABB Başkanı Mansur Yavaş seçildikten sonra ilk ziyaretini Toptancı Hali'ne yaptı Rekor bir oy ile 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden ABB Başkanı olarak seçilen Mansur Yavaş ilk ziyaretini Yenimahalle ilçesinde gerçekleştirdi. Başkan Yavaş'a gösterilen ilgi büyük oldu.
ABB Başkanı Yavaş seçim zaferi sonrası konuştu: Emek ve alın teri kazandı ABB Başkanı Yavaş seçim zaferi sonrası konuştu: Emek ve alın teri kazandı 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda halkın tercihleri ile yerel yönetimlerde başa gelen isimler belli oldu. Seçimin adından en çok söz ettiren ismi Mansur Yavaş sonuçların ardından ABB binası bahçesinde toplanan kalabalığa hitap etti.